2777
2789
عنوان

امپولhMg

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 26 پست
به منم رنال اف داده  سری پیش فقط اچ ام جی داد اینماه پنج تا رنال اف داده و پنج تا اچ ام.جی به ...

اره ایشالله..

توکلت به خدا باشه..

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جددددی  حالا دکتر داروخونه به من گفت فقط بزار یخچال  وایییی من سری قبلیارو حروم کردم پس ...

با سریع بزاری یخچال حتی میبری خونه کنار یخ باشه

ای ضامن آهو واسطه من بین خدایم بشو تا حکمتم را در این ببیند که من هم طعم لذت بخش مادری را بچشم ...‌‌‌‌....‌بالاخره بعد از ده سال در تاریخ۱۴۰۲/۶/۹ مثبت شدم و مادرشدم خدایاشکرت
عزیزم.شما طبیعی باردارشدی یا بعد امپول

با سه تا امپول سینال اف 

و دو تا اچ ام جی

البته شوهرمم تحرک اسپرمش ضعیف بود چند دوره دارو خورد

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
با سه تا امپول سینال اف  و دو تا اچ ام جی البته شوهرمم تحرک اسپرمش ضعیف بود چند دوره دارو خور ...

حالا شوهر من.میگه من خوبمو از نمیده 

منم چون تنبلی شدید داشتم بیشتر پیگیرخودمم تا اون

حالا شوهر من.میگه من خوبمو از نمیده  منم چون تنبلی شدید داشتم بیشتر پیگیرخودمم تا اون

منم تنبلی داشتم اصلا فکر نمی کردم ممکنه شوهرمم مشکل داشته باشه

یک سال اقدام کردیم خودمم تحت نظر بودم ولی بی فایده

دیگه دکترم واسه شوهرم ازمایش نوشت

انجامش که داد فهمیدیم تحرکش ضعیفه

سه ماه دارو مصرف کرد..

همزمان خودمم دارو مصرف می کردم

باز ازمایش داد یه خورده تحرکش بهتر شده بود.

همون یه خورده تغییر باعث شد اذر ماه پارسال نتیجه بگیرم😍😍😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏🙏

حتما شوهرتو راضی کن بره ازمایش بده..

منم تنبلی داشتم اصلا فکر نمی کردم ممکنه شوهرمم مشکل داشته باشه یک سال اقدام کردیم خودمم تحت نظر بود ...

ببخشید من یچیزیادم اومد

بعد اخه من اون ماه بعدش رفتم سونو گفت سه تا فولی خوب داری برو اقدام یه امپول دیگم دادبزنم اچ سی جی بودانگاری

ناراحت نباش گلم اتفاقا باید خوشحال باشی ک عدم نتیجه گیریت واسه خرابی آمپولا بوده 😊 ایشالا این سری ...

بعد اخه من اون ماه بعدش رفتم سونو گفت سه تا فولی خوب داری برو اقدام یه امپول دیگم دادبزنم اچ سی جی بودانگاری

حالا شوهر من.میگه من خوبمو از نمیده  منم چون تنبلی شدید داشتم بیشتر پیگیرخودمم تا اون

تنبلی داری پریودت نامنظمه یا موی زاید داری یا چربی ؟ سونو روز سیزده قبل دارو و بعد دارو رفتی ک ببینی سایز تخمکتون چنده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تنبلی داری پریودت نامنظمه یا موی زاید داری یا چربی ؟ سونو روز سیزده قبل دارو و بعد دارو رفتی ک ببینی ...

من هم بعد عروسی چاق شدم هم موهای زاید صورتم که ازقبل داشتم شکمم یکم چربی داره 75کیلوام قد 170