2777
2789
عنوان

امپولhMg

345 بازدید | 26 پست

سلام من چندماه پیش این امپولاروزدم اما اونموقع نگفتن بزار تویخچال من گذاشته بودم همینجور رومیزو4روز از روزمیز میبردمو میزدم و باتوجه به اقداپای نامنظم هم باردارنشدم ولی اینماه که دکتر داد گفت حتمابزار تو یخچال وجای خنک ...بنظرتون قبلیا خراب شده بود که بیرون بودن که جواب نداد!!!

اگر دکتر گفته تو یخچال باید نگهداری شه احتمالش هست حالا شما با این امید ایندفعه تزریق کن که اینا سالمن و اونا خراب شدن ایشالا که باردار میشی

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

جاش باید خنک باشه

من حتی یه ساعت راه از داروخونه تا خونه که میخواستم برم

برام روش یه بسته یخ میذاشت

میگفت سریع باید بره تو یخچال

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
اگر دکتر گفته تو یخچال باید نگهداری شه احتمالش هست حالا شما با این امید ایندفعه تزریق کن که اینا سال ...

انشاا.. عزیزم . اخه من اصلا سری قبل بهم نگفتن یا اینقدر استرسی بودم نفهمیدم

اگر دکتر گفته تو یخچال باید نگهداری شه احتمالش هست حالا شما با این امید ایندفعه تزریق کن که اینا سال ...

یه بار با امضات کلی گریه کردم 😢😢

برات صلوات میفرستم💛💛💛

(    )
اره جاش باید خنک باشه من حتی یه ساعت راه از داروخونه تا خونه که میخواستم برم برام روش یه بسته یخ ...

جددددی 

حالا دکتر داروخونه به من گفت فقط بزار یخچال 

وایییی من سری قبلیارو حروم کردم پس به نظرت برا همین نتیجه نگرفتم😑

جددددی  حالا دکتر داروخونه به من گفت فقط بزار یخچال  وایییی من سری قبلیارو حروم کردم پس ...

برا من خودش یخ میذاشت

منم اطلاع نداشتم..

برای اچ سی جی

و سینال اف هم همینطور کرد..

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
ناراحت نباش گلم اتفاقا باید خوشحال باشی ک عدم نتیجه گیریت واسه خرابی آمپولا بوده 😊 ایشالا این سری ...

اره خداروشکر ولی خب دوبارهم بیشتر اقدان نداشتم بعدش یجوری ته دلم.میگفتم نمیشه... حالا تازه فهمیدم چییییکار کررررردممممم😪

انشاا.. عزیزم . اخه من اصلا سری قبل بهم نگفتن یا اینقدر استرسی بودم نفهمیدم

ایشالا این ماه جواب میگیری امیدوار باش😍

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یه بار با امضات کلی گریه کردم 😢😢 برات صلوات میفرستم💛💛💛

ممنون گلم😔😔❤❤الهی شما هم به هر حاجتی داری برسی❤

برا من خودش یخ میذاشت منم اطلاع نداشتم.. برای اچ سی جی و سینال اف هم همینطور کرد..

به منم رنال اف داده 

سری پیش فقط اچ ام جی داد اینماه پنج تا رنال اف داده و پنج تا اچ ام.جی

به نظرت نتیجه میگیرم