2777
2789

من چند ماه پیش با یه آقایی آشنا شدم البته اینو بگم با هم چندباری صحبت کردیم ولی از طرف من کات شد

حالت بگذریم حدود یک ماه و خورده ای باز برگشتن باز دوباره رل زدیم حالا یه ماه پیش من به ایشون چندتا واقعیتا رو گفتم گفتم اگه نمیتونی کنار بیای کات کنیم اونم گفت فک کنم بعدش بعد ایشون دوباره برگشتن با هم حرف زدیم و اوکی بودیم یهو ایشون سرد شدن پیامامو دیر جواب میداد منم گفتم چرا دیر جواب میدی گفت کار دارم وقتی که میومد پیداش میشد شوخیای جنسی میکرد بعد بهش گفتم من این مدل رابطمون نمیخوام اونم گفت تو چرت کات و اینطور میبینی که طرف باید خداحافظی و بلاک کنه ما باهم بیا مثل جاست فرند باشیم منم قبول نکردم خداحافظی کردم ازش

واقعا فاز بعضیا رو نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام تا اینجای کار که بهت میگم واقعا به درد نمیخوره. قصدش باهات جدی نیست اصلا. تو رو فقط برای لذت و ...

اره واقعا به نظرت بر میگرده؟

واقعا عاشقش بودم فک نکنم تو عمرش یه نفر مثل من اونو دوس داشته باشه

اره واقعا به نظرت بر میگرده؟ واقعا عاشقش بودم فک نکنم تو عمرش یه نفر مثل من اونو دوس داشته باشه

میخوای چیکار برگرده. همون بهتر که برنگرده. با این آقا اگر هم برگرده سرانجام خوبی نخواهی داشت. شما احتمالا به خاطر کمبود محبت و نیاز عاطفی بهش وابسته شدی. دوست داشتنی در کار نیست. کافیه با شخص درست آشنا بشی سریع اینو فراموش میکنی.