2777
2789
عنوان

زندایی عفریته

104 بازدید | 8 پست

حتما بهم بگین حق دارم کفری باشم یا نه وراهنماییم کنید

من مامانم تک دختره با سه تا داداش

با برادر اولیش سریه موضوعی قهرن دایی دومی باهیچکی کار نداره ولی امان از دایی سومی وزنش

زنش یه پتیاره ایه که دومی نداره مادر بزرگم بیمارستانه بعدماها خونه هامون یه شهر دیگس هم منومامانم هم اون زندایی سومیم حالا بنابه شرایط هممون خونه مادربزرگم میمونیم این زندایی خبرچینم تنها مونده اینجا داییم رفته به خیال اینکه بما کمک کنه کمک که نمیده هیچ یه بارم شده رو دوشمون لباساشو بشور جم کن غذا که درس نمیکنه ظرف که نمیشوره منظورم همون در حده کمکه همه کاراشو ما میکنیم حتی رخت خوابشو پهن میکنیم دیگه کفرم درومده منو مامانم شدیم کلفت بعد به مامانم میگم امشب ظرفارو نشوریم ببینیم واکنشش اصلا چیه ولی مامانم تحمل نداره خودش میره میشوره خیلی ازش کفریم بعد زنگ میزنه داییم میگه من اینجا دارم کار میکنم یا میرم بیمارستان بالاسر مامانت درصورتی که شده یه باری رو دوشه ما وهیچ کدوم از کارارو نمیکنه بنظرتون چیکارش کنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم بودم دست به سیاه و سفید نمیزدم وقتی میدیدم دو نفر داوطلب تموم کارها رو میکنند...

خب نمیشه که کارابمونه چون اصلا تا صد روزم ظرفا جم شه اون فقط با تلفن حرف میزنه

خب نمیشه که کارابمونه چون اصلا تا صد روزم ظرفا جم شه اون فقط با تلفن حرف میزنه

نمیگم دست به هیچی نزنید تا کارا بمونه. کارا رو تقسیم کنید. مثلا بگو ما این کارا رو میکنیم. فلان و فلان کار واسه تو. خیلی هم جدی بگو. مثلا برو جارو برقی رو بزار پیشش بگو زندایی اتاقا رو جارو بزن. اگه فکر کردی شما اگه ظرفا رو نشورید اون از رو میره سخت در اشتباهید. اینجور آدما رو مستقیم باید بهشون دستور داد

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

حتما فردا اینکارو میکنم

حقیقتا از آدمای ک خودشونو به زرنگی میزنن خوشم نمیاد. حالا جالب اینجاس ک همه فکر میکنند اونم تو خونه مادربزرگت کار میکرده!! حالا بیا به فامیل ثابت کن بابا کارا رو ما میکردیم ولی ایشون دست به سیاه و سفید نمیزد و فقط با تلفن حرف میزد!! مگه کسی باورش میشه ؟

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲