2789
طبيعي يا سزارين؟!بچم شير دادين؟!چه خوب كه جمع شده چروك نشده؟!

سزارین بودم. چروک که نه اصلا ترک نخوردم تو حاملگی ولی اوایل شکمم سفت نبود و شل بود

الان سفت شده

بله شیر میدادم‌کمابیش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من زایمان کردم تا دوهفته دنبال دکتر و بیمارستان و بستری بودیم هیچی نمیخوردم حال روحیم افتضاح. بعد دو ...

منم سر پسر دومم كه بستري شد، تا يكهفته فقط تو راه رفت و برگشت به بيمارستان بودم،يك ساعتم استراحت نداشتم، چيزي نميخوردم، مانتوهاي قبل بارداريم برام گشاد بودن،، طبق تجربه زايمان اولم كلي لباس با سايز بزرگ خريده بودم كه همش رو دستم موند،،، هركي منو ميديد تعجب ميكرد ،باور نميكردن كه تازه زايمان كردم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روزه که هستیم پیش افطاریه مانکنی هستیم😁یه روزیه مراسم بودمجبورشدیم کلی ظرف بشوریم اومدم خونه تاشکمم چقدرصاف شده البته من دوتاسزارین داشتم ولی هرچه که لاغرترکنی شکمت قشنگ ترمیشه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم