2789
عنوان

مهریه

39 بازدید | 14 پست

مهریه ام گذاشتم اجرا وکیلم گفت فردا حکم توقیف اموالش میگیرم یه ماشین سنگین داره میترسم بگه این وسیله کارم آزادش کنه بنظرتون میتونم ماشین بگیرم ؟

درضمن قضاوتم نکنید ایقد راحت گفتم مهریه گذاشتم اجرا بهم خیانت کرده ۴ماه کلا خونه ول کرده و رفته منتظر زنه طلاق بگیره اونو بگیره با ارثیه من این ماشین خرید و الان پول دار شده هار شده

فک نکنم چون وسیله کارشه

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وکیلم میگه امکانش هست قاضی بهش بگه تو که هوشمند داری برو روی ماشین مردم کار کن

ببین تو این قانون تا جایی که من میدونم هیچ چیز به نفع زن نیست

وسیله کار رو توقیف نمیکنن مطمئنم

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

عزیزم چرا قضاوت حقته من همیشه پیش خودم میگفتم بنده خدا مردا چرا باید مهریه بدنالان میبینم حقشونهحداق ...

فقط خدا میدونه تو این چهار ماه چی کشیدم ساعت ۹شب یبار رفتم بهشت زهرایی که بابام دفن شده همش تاریک بود ایقد جیغ زدم و گریه کردم از بس حالم بد بود

@ensanbashimm

ایشون سوال حقوقی دارن اگه زحمتی نیست

فقط خدا میدونه تو این چهار ماه چی کشیدم ساعت ۹شب یبار رفتم بهشت زهرایی که بابام دفن شده همش تاریک بو ...

امیدوارم خدا به دلت قرار بده میدونم که خیلی سخته

ولی صبور باش خدا بزرگه

مرسی

خواهش میکنم

امیدوارم خدا به دلت قرار بده میدونم که خیلی سخته ولی صبور باش خدا بزرگه

ایقد دلم پره که فقط خدا میدونه

سه هفته قبل از رفتنش از خونه قرار بود عمل دیسک کمر انجام بده چند روز قبل از عمل دیدم زنه پیامش داده از خونه آمدم همه گفتن الان وقت قهر نیست میخواد عمل کنه به تو احتیاج داره بخاطر خدا برو ازش مراقبت کن شاید ایجور شد دست از سر زنه برداشت رفتم پرستاریش کردم خوب بعد از عمل سرپا شد کلا رفت یهو رفت قلبم شکسته منم بخاطر خدا رفتم به حالش رسیدم امیدوارم خدا برام جبران کنه حداقل بتونم مالی بهش دادم بگیرم

ایقد دلم پره که فقط خدا میدونهسه هفته قبل از رفتنش از خونه قرار بود عمل دیسک کمر انجام بده چند روز ق ...

همسرت بی لیاقت بوده که قدر خوبی شما رو ندونسته

با خدا ببند عزیزم بیخیال باش

تو نیکی میکن و در دجله انداز

که ایزد در بیابانت دهد باز

حتما یه جایی تو زندگیت جواب کارهای خوبت رو میگیری شک نکن

@ensanbashimm ایشون سوال حقوقی دارن اگه زحمتی نیست

رحمت هست ،زنده باشین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

وکیل تون تامین خواسته زده یا مستقیم مهریه تون اجرا زده ،چی هست مهریه تون؟

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه