2789
عنوان

طلاق یا زندگی

180 بازدید | 41 پست

شوهرم شغلش آزاده و کرایه مغازه اش را صاحب مغازه برده بالا و کاسبیش هم صفر شده

الان میخواد ماشینمون را بفروشه وپولش را بده دست یکی از برادراش که وضعش خوبه ماه به ماه بهش سود پولشو بده

خیلی خسته ام دوست دارم طلاق بگیرم از طرفی خانواده ام خونشون کوچیکه و جا ندارن بهم هم گفتن هر وقت خواستی طلاق بگیر بچتو نیار( دخترم ۱۲ سالشه) چون هم از پس هزینه ها بر نمیایی هم جا نداریم

چکار کنم خیلی مَنگم سنمم داره میره بالا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😔

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خودت جرا کار نمیکنی؟ بچه هم ک بزرگه

کار میکردم به کارگریم راضی شده بودم سه ماه کار کردم به خاطر جنگ کوفتی نیروهای قدیمشون را نگه داشتند مارو گفتند نیایید

طلاق نگیر.خودت اگه میتونی برو سر کار.ان شاالله خدا از جایی که فکرشو نمیکردین روزی حلال و فراوان برات ...

ممنون ولی چند ساله تحت فشاریم امسال دیگه صفر شدیم

کار میکردم به کارگریم راضی شده بودم سه ماه کار کردم به خاطر جنگ کوفتی نیروهای قدیمشون را نگه داشتند ...

خب هدفت چیه؟ جدا بشی بری خونه پدرت تا یک ادم پولدار بیاد سراغت؟یا کلا میخوای خودت زندگیتو بسازی؟

💕

عجب بعضیها همون ماشینم ندارن با همون ماشین اسنپ کار کنه این نه باهاش وانت بگیره تو شرکت بار جابجا کنه من پسر عمو نیسان داره روزی یک ونیم بار میبره برا شرکت پنج عصرم خونی و یکی دیگشون اریسان داره پخش مواد غذایی وضعشونم خوبه