2789

این چیزا کاملا شخصی و سلیقه ایه و برای هرکس فرق میکنه

من خودم پسر تپل یا توپر اصلا دوست ندارم

قد خیلی برام مهم نیست بالای 174 خوبه کولا همین که از خودم بلند تر باشه خوبه ولی اونقدری که بتونم یه کفش پاشنه بلند بپوشم دیگه (خودم بلند نیستم 164)

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟥جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟥پرورده کورد ام . #هر_بژی_کورد

خانم تو پر

مرد اسکینی ننننننننننباشه

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی خیلی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب توپر عضلانی چیبرا جفتشون وزنشونم بگو

الان یه چیزی ممکنه بگم که بعدا از یکی خوشم بیاد کاملا برعکسش باشه!

از یه پسری بینهایت خوشم میومد قدش 174 و وزنش هم 68 کیلو بود اکثرا میگفتن ریز جثه است ولی دلم نمیخواست حتی تغییر کنه (تا قبل اون میگفتم پسر بلندو هیکلی)

خودم هم توپرم ولی چاق نیستم (البته دوست داشتم بلندو اسکینی باشم ولی خب...) قدم 164 وزنم 64 کیلو

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟥جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟥پرورده کورد ام . #هر_بژی_کورد

الان یه چیزی ممکنه بگم که بعدا از یکی خوشم بیاد کاملا برعکسش باشه!از یه پسری بینهایت خوشم میومد قدش ...

خب احتمالا از چیز دیگه ای در طرف خوشت اومده که ظاهرشان به دلت نشسته

چه وزنی میشه برای جفتشون

فک کنم

خانوم بین ۶۰ تا ۷۰

آقا ۷۰ تا ۹۰

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی خیلی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

خب یعنی یه خانم یا قد ۱۷۰وزن۷۰مرد با ۱۹۰،وزن۹۰خب این الان توپر محسوب میشه؟

احتمالا