2789
عنوان

مصرف ال دی

1 بازدید | 13 پست

سلام خانم ها، دکتر به من قرص ال دی داده برای کیست ۳ سانتی ساده، فقط گفت ۶ ماه بخور تا پریودهات منظم بشه.

من تازه بسته اول رو تموم کردم و عوارضیدکه برام دارررره خیلی اذیتم میکنه😭

میشه دیگه نخورم؟ با یه بسته کیست ساده از بین نمیره؟

البته کیست رو تو سونو گرافی نشون داد وقتی ۱۲ روز از موعد پریودی گذشته بود.

غروبِ آفتاب ثابت میڪنه ڪه؛ پایان هم میتونه قشنگ باشه...🙂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حتما بخوری . کامل کامل

یچی میدونم که میگم

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

حتما بخوری . کامل کامل یچی میدونم که میگم

من پریودهام نامنظم شده بود دکتر گفت بخور که دوره هات منظم بشه، نگفت برای از بین رفتن کیست چند ماه بخورم

من پریودهام نامنظم شده بود دکتر گفت بخور که دوره هات منظم بشه، نگفت برای از بین رفتن کیست چند ماه بخ ...

دکتر به خواهرم گفته بود چند ماه بخور کیستت میره .

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

دکتر به خواهرم گفته بود چند ماه بخور کیستت میره .

به یه ماه کیست ساده دفع نمیشه؟

متفورمین دفعش نمیکنه؟

برا پریود دوماهه تنظیم میشه به منم داده بودنولی کیست نمیدونم بستگی به سایز داره

بعدش دیگه نامنظم نشدی؟

۳ سانتی بود

به یه ماه کیست ساده دفع نمیشه؟متفورمین دفعش نمیکنه؟

یادمه کیستش خیلی ریز بود و ۳ ماه خورد.دفع شد

شما وقتی دکتر ۶ ماه گفته حتما گوش کن