2789
عنوان

میکاپ نچرال

40 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من میکاپم بدون کرم پودر کلا از کرم پودر خوشم نمیاد پوستم سنگینی میکنه و اینکه ابروهامو شونه میزنم و خط لب قهوه ای و به همراه رژ گوشتی میزنم به همراه رژ گونه و هایلایتر و کمی سایه سیاه به نظرتون خوبه؟

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم عالیه

ولی برای نچرال تر شدن میتونی بجای سایه مشکی از رنگ های روشن استفاده کنی یا شاین و یا قهوه ای که چشماتون گیرا تر میشه❤️🌷

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

منظورم اینه بی رنگه یا رنگ دار و در کل به چه شکلیه و اینا

عزیزم رنگ داره کلا 4 تا رنگ داره

کرم مرطوب کننده و ضد آفتاب و پرایمر و کرم پودر داره توش

من رنگ شماره 1 و میگیرم همیشه

رنگش روشنه

♡H♡

اره گلم عالیه ولی برای نچرال تر شدن میتونی بجای سایه مشکی از رنگ های روشن استفاده کنی یا شاین و یا ق ...

چشم ممنونم عزیزم ❤️

اره گلم عالیه ولی برای نچرال تر شدن میتونی بجای سایه مشکی از رنگ های روشن استفاده کنی یا شاین و یا ق ...

موهام فره به نظرتون صاف کنم بریزم پایین یا فر باشه

عزیزم رنگ داره کلا 4 تا رنگ داره کرم مرطوب کننده و ضد آفتاب و پرایمر و کرم پودر داره توشمن رنگ شمار ...

ممنونم از راهنماییتون