2777
2789

من اینجوری نیستم فقط یه ساله کمرم درد میکنه و پاهام

هیچیپیدا نکردن نه دیسکی نه ارتروز لگنی

هیچیفقط تو این یه سال بدون رژیم هجده کیلو کم کردم و اینکه گاها گر میگیرم واسه همین این ازمایش رو نوشت

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یهو اینجوری شدی یا به تدریج؟

تقریبا چند ماهی کم بود ولی تو یک هفته شدید شد جوری که واقعا زندگیم مختل شد راه نمیتونستم برم....

بنظر من همه آدما باید آز تب مالتو بدم بیشتریا دارن،نمیدونن

زور خدا از همه بیشتره✌️ .....و در آخر غم بچهای میناب مرا خواهد کشت🖤 مثلی لا یبایع مثل یزید✊

تقریبا چند ماهی کم بود ولی تو یک هفته شدید شد جوری که واقعا زندگیم مختل شد راه نمیتونستم برم.... بنظ ...

من الان هرماه با ماه قبل دردم بیشتر میشه

ران هام درد میکنه

ساق پا

کمرم و عضلاتش

گاها هم یه گرمای عجیبی میاد

حالا برم ببینم چی میشه

من الان هرماه با ماه قبل دردم بیشتر میشه ران هام درد میکنه ساق پا کمرم و عضلاتش گاها هم یه گرمای عجی ...

ایشالله که چیز خاصی نباشه اگرم تب مالت بود نگران نشو با یه دوره یک یا دوماهِ آنتی بیوتیک خوب میشی...

تب مالت نصفش با دارو خوب میشه نصف دیگش استراحت

زور خدا از همه بیشتره✌️ .....و در آخر غم بچهای میناب مرا خواهد کشت🖤 مثلی لا یبایع مثل یزید✊