jjolerfan مدیر استارتر عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 79 عنوان تب مالت 1 بازدید | 6 پست اگه داشتید و دارید علایمتون رو بگین امروز | 20:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیاچومی عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 922 بدن درد شدیییییییییید داشتم از درون یخ میکردم حس میکردم دارم متلاشی میشم زور خدا از همه بیشتره✌️
jjolerfan مدیر استارتر عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 79 من اینجوری نیستم فقط یه ساله کمرم درد میکنه و پاهام هیچیپیدا نکردن نه دیسکی نه ارتروز لگنی هیچیفقط تو این یه سال بدون رژیم هجده کیلو کم کردم و اینکه گاها گر میگیرم واسه همین این ازمایش رو نوشت
jjolerfan مدیر استارتر عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 79 بدن درد شدیییییییییید داشتم از درون یخ میکردم حس میکردم دارم متلاشی میشم یهو اینجوری شدی یا به تدریج؟
سیاچومی عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 922 یهو اینجوری شدی یا به تدریج؟ تقریبا چند ماهی کم بود ولی تو یک هفته شدید شد جوری که واقعا زندگیم مختل شد راه نمیتونستم برم.... بنظر من همه آدما باید آز تب مالتو بدم بیشتریا دارن،نمیدونن زور خدا از همه بیشتره✌️
jjolerfan مدیر استارتر عضویت: 1404/06/02 تعداد پست: 79 تقریبا چند ماهی کم بود ولی تو یک هفته شدید شد جوری که واقعا زندگیم مختل شد راه نمیتونستم برم.... بنظ ... من الان هرماه با ماه قبل دردم بیشتر میشه ران هام درد میکنه ساق پا کمرم و عضلاتش گاها هم یه گرمای عجیبی میاد حالا برم ببینم چی میشه
سیاچومی عضویت: 1402/02/20 تعداد پست: 922 من الان هرماه با ماه قبل دردم بیشتر میشه ران هام درد میکنه ساق پا کمرم و عضلاتش گاها هم یه گرمای عجی ... ایشالله که چیز خاصی نباشه اگرم تب مالت بود نگران نشو با یه دوره یک یا دوماهِ آنتی بیوتیک خوب میشی... تب مالت نصفش با دارو خوب میشه نصف دیگش استراحت زور خدا از همه بیشتره✌️