2789
عنوان

دیگه خسته شدم

60 بازدید | 16 پست

۵ ماهه به یکی فکر می کنم از ذهنم نمیره هروقت یادش میوفتم اعصابم خورد میشه چون یارو پارتنر داره نمیدونم چرا ذهنم میره سمتش از یارو بدم میاد خیلی ولی قبلا یه گذشته ای داشتیم و خیلی نقش داشت تو کل زندگیم

ولی دیگه خیلی وقته تموم شده اصلا ازش بدم میاد چون کاراش گنگ بود برام راه حل😭🗿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سیسی اون دیگه تموم شده رفته ولش کن یارو رفته با یکی دیگ

ب درک بگیر ب چپت خودتو سرگرم یچیزی کن کارای زیادی هست میتونی بری بیرون یا میکاپ کنی اشپزی کنی یا هرچیز دیگه ای ک دوس داری

فرزند ایران و جان فدای میهن تو جونت رو برای این آزادی گذاشتی و از این پس من عمرمو 🖤✌🏻🕊

هیچ این حرفارو بزن به خودت؛

کسی که الان برای یکی دیگست یعنی لیقاتتو نداشته و نتونسته دد حد تک خوب باشه مجبور شده بره با یکی که مثل خودش سطح پایینی. تو دلت بگو ها داد نزنی😂😂 مغرور نشو ولی، باعث میشه آدما ازت دور بشن مثلا دوستان

هیچ این حرفارو بزن به خودت؛کسی که الان برای یکی دیگست یعنی لیقاتتو نداشته و نتونسته دد حد تک خوب باش ...

وای دمت گرممم

تازه ۴ سال پیش بهم درخواست داد قبول نکردم خوشم نمیومد از این چیزا فکر کنم با گفتن همینچیزا به خودم بتونم قال قضیه رو بکنم

مهم اینه ک گذشته . خوب میشی با اومدن یه فرد جدید

یس هرچند انتخاب کردم رو خودم تمرکز کنم باید جدی جدی قوی تر بشم و بیخیالش شم ناسلامتی هرچیزی که بخوایم رو میتونیم بدست بیاریم اینکه چیزی نیست🥲🩷سعیمو می کنم حتما