2777
2789
عنوان

شستن دستشویی

77 بازدید | 17 پست

سلام، اول عذرخواهی میکنم اگه چیز چندشی هست

و اولش بگم من کلا وسواسی هستم، روی صورت و چشمم حساسم و همش احساس میکنم آب کثیف پاشیده رو صورتم یا مایع ظرفشویی ریخته رو چشمم(مثلا یکی، دو متر اونور تر داره سیب زمینی میندازه تو روغن داغ من فکر میکنم پاشیده تو چشم من)

خلاصه همیشه بعد دستشویی صورتم با صابون میشورم با اینکه لباسم میکشم رو زانوم و امکان پاشش آب روی صورت نیست

حالا داشتم دستشویی میشستم، فشار آب هم کم بود ولی همش تو فکرمه که آب خورده به چاهبست و پاشیده رو صورت من، حالا بخاطرش حموم هم رفتم هزار بار هم صابون کشیدم ولی دلم راضی نمیشه☹️☹️ الان میاد میگین چه چندش، ولی فشار آب کم بود و فکر نکنمم پاشیده باشه، ولی خب من ابستاده بودم یکم خم شده بودم بخاطر همین میترسم ریخته باشه

شما تجربه اینچنینی دارید که آب بپاشه؟ ☹️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم شما وسواس داری حتما به پزشک مراجعه کنید قطعا این وسواس در ابعاد مختلفی از زندگیتون هست ... مراجعه کنید و خودتون رو راحت کنین چرا اینقدر اذیت بشین؟ حتما بهش فکر کنید

یه میکاپ آرتیست که عاشق شغلشه و تمام تایم و زندگیش رو گذاشته برای یادگیری این هنر زیبا👸🏼

عزیزم فرضا هم واقعا پاشیده باشه داری میگی صدبار شستی دیگهبهترین راه درمان وسواس بیخیالیه هرچی بیشتر ...

نمیدونم، چون خیلی صورتم رو با صابون قبلا شسته بودم صابون جدید که بزنم به صورتم میسوزه، همچنان هم داره میسوزه بخاطر همین بنظرم خیلی کم صورتم شستم و اینکه صابون قلیایی نداریم فقط صابون بچه داریم اینم اعصابم بهم ریخته که تمیز نشده

وای مگه نمی گی رفتید حمام دیگهدتمیزه درصورتی که اصلا نیازی به حمام هم نبوده به فرض هم که پاشیده باشه آب کر که بابرخورد وماشین نجس نمیشه از لحاظ میکروب هم بااین یه ذره حتی اگه پاشیده باشه چیزیت نمیشه بی خیال باش مریض میشی فکرت را آزاد کن بت این همه حساسیت زندگیت زهر میشه شیطون رالعنت کن وبه خودت بگو تمیزه