2777
2789

کلا پدر شوهر مادر شوهرم طی پروسه عقد عروسی و دنیا اومدن بچم

از اول تا اخر فقط ی انگشتر دادن

دیگه هیچ نقشی نداشتن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برا من داماد خودش انتخاب کرده بود،، بهش گفتم دوسداشتم خودم انتخاب کنم گفت این ی هدیه س برا هدیه هم نظر نمیدن😅،،،

بقیع چیزا رو خودش پولشو داد

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد♡D♡خدایا شکرت

اونم شما پسند کردی یا خودشون

انگشتر کادو عروسی بود

انگشتر نامزدی و حلقه رو خودم انتخاب کردم و غیره

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

انگشتر کادو عروسی بود انگشتر نامزدی و حلقه رو خودم انتخاب کردم و غیره

ممنونم عزیزم

من ماله زن داداشم رو حلقه نامزدی رو انتخاب کردم یعنی خودش گفت آلما بپسنده قبوله باهم صحبت میکردیم عکس گل و مینی کیک عقد رو هم خودش فرستاد

ممنونم عزیزم من ماله زن داداشم رو حلقه نامزدی رو انتخاب کردم یعنی خودش گفت آلما بپسنده قبوله باهم ص ...

برا من نشون بود حلقه نبود

حلقه رو برا عقد خودم انتخاب میکنم.

و خدا چقدر منو دوست داشت که تورو بهم داد♡D♡خدایا شکرت

برا من نشون بود حلقه نبودحلقه رو برا عقد خودم انتخاب میکنم.

ه سوال

به نظرت هفته اینده بله برونم هست همسرم میگه میرم برای خرید نشون عکس میفرستم خودت پسند کنه دوست دارم سلیقه خودت باشه و عکس گل و شیرینی هم خودت برام بفرست همون مدلی باشه به نظرت مادرش ناراحت میشه؟

من گفتم یوقت ناراحت میشن بعدا خودمون یه چیز دیگه میخریم گفت خودم پولشو میدم که باب میلت باشه اونا نمیزارم بدن که خودشونم بپسندن

چیکار کنم؟

من مجردم عزیزم به خاطر همین به سوال اولتون جواب ندادم😅

ممنونم عزیزم

یه سوال

به نظرت هفته اینده بله برونم هست همسرم میگه میرم برای خرید نشون عکس میفرستم خودت پسند کنه دوست دارم سلیقه خودت باشه و عکس گل و شیرینی هم خودت برام بفرست همون مدلی باشه به نظرت مادرش ناراحت میشه؟

من گفتم یوقت ناراحت میشن بعدا خودمون یه چیز دیگه میخریم گفت خودم پولشو میدم که باب میلت باشه اونا نمیزارم بدن که خودشونم بپسندن

چیکار کنم؟