2777
2789
عنوان

دختراااا 😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 47 پست
شما تو مناطق لرنشین خوزستان هستین یا عرب نشین ؟

نه من اهوازی هستم فارس

ولی به دلیل شرایط کاری و زندگی کرج زندگی میکنم

سال هاست

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

آقا هستم و همشهری شمادرست میگین ازدواج پایین اومده بخاطر مسائل اقتصادی و اگه بخوام دلیل دیگش هم بگم ...

شما تو مناطق لرنشین خوزستان هستین یا عرب نشین ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره حالا نهایت چن نفر بازم رو به منقرض شدنیم 😂😂

منم هستم😂🫣 تنها نیستی 😁🌻

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چه بهتر الان من یدونه بچه دارم پشیمونم خداروقهرنیاد ناشکری نمیکنم خیلی خیلی تلاش کردم نذرونیازکردم با ای وی اف بچه دارشدم اما چ فایده وقتی نمیتونم نیازاشو برطرف کنم ینی بشدتتتتتت پشیمونم خیلی ببخشید ب گوه خوری افتادم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چه بهتر الان من یدونه بچه دارم پشیمونم خداروقهرنیاد ناشکری نمیکنم خیلی خیلی تلاش کردم نذرونیازکردم ب ...

اشکال نداره عزیزم خداروشکر سالمه تنش سلامت امیدوارم به هرچی میخوای برسی گلم ❤ اصالتا کجایی هستی خوشگلم ؟

خودم ترک هستم و مطمعنم خانوادم قبولشون نمیکنن چون از عربا خوششون نمیاد😐

طبیعتا همین طوره اکثر خانواده های اینجاهم راضی نیستن دختر به عرب بدن خیلی کم اونم یا طرفو بشناسن زیاد اشنا باشه یا تو شهر دختر پسر باهم آشنا شده باشن خانواده ها یکم ازاد باشن ولی از لحاظ فرهنگ خیلی فاصله داری دختر به نظرم نکن با هم زبون خودت ازدواج کن اذیت میشی تو خانواده خیلی مورد زیاد دیدم که طلاق گرفتن دورو ورم در کل کسی زیاد باهاشون نمیسازه خودشون با خودشون

اشکال نداره عزیزم خداروشکر سالمه تنش سلامت امیدوارم به هرچی میخوای برسی گلم ❤ اصالتا کجایی هستی خوشگ ...

زنده باشی ممنون

سمت پدری ترک

سمت مادری کورد

شوهرمم ترک

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون