مثل اینکه جدی جدی با کاهش جمعیت دچار شدیم من خوزستانم دختر و پسر مجرد خیلی داریم اصلا اهل ازدواج نیستن الانم ازدواج میکنن نهایت یه بچه یا دوتا میارن پیر شدیم رفت 😐😂😂😂
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اسی من عاشق خوزستانی ها هستم میشه بیشتر راجبشون توضیح بدیاز لحاظ و ازدواج و اینا هم بگو
خوزستانی ها عمدتا لر و فارس و عرب هستند بستگی داره عاشق کدو مقوم باشی فرهنگ ها متفاوته مثلا لرهای بختیاری در شمال و شمال شرق کشور ساکن ان فارس در مرکز کشور عرب ها که تک غرب کشورن مثلا آبادان خرمشهر شادگانو اینا
پس این همه ازدواج ، همه شون من هستم ؟ والا دور ور من هر کی رو مییننم نامزد کردن بلاگر شده با شوهرش یا زنش
آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/
پس این همه ازدواج ، همه شون من هستم ؟ والا دور ور من هر کی رو مییننم نامزد کردن بلاگر شده با شوهرش ی ...
شما کجا هستی گلم ؟ اینو دیگه همه میدونن که امار ازدواج تو ایران خیلی کشیده پایین حالا شاید تو این مدت نامزد کردن یا اینا یکم زیاد شده ولی اگه کلیتو بخوای حساب کنی اکثرا مجردن و شرایط ازدواجو ندارن اینم بگم ازدواجم کنن بچه نمیارن دیگه نهایت یکی
شما کجا هستی گلم ؟ اینو دیگه همه میدونن که امار ازدواج تو ایران خیلی کشیده پایین حالا شاید تو این مد ...
آقا هستم و همشهری شما
درست میگین ازدواج پایین اومده بخاطر مسائل اقتصادی و اگه بخوام دلیل دیگش هم بگم بخاطر طلاق های مزخرف و مهریه
ولی دور ور من خیلی ها با حداقل ازدواج کردن
دعا میکنم برای همه ی جون ها بهم برسن
آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/
آقا هستم و همشهری شمادرست میگین ازدواج پایین اومده بخاطر مسائل اقتصادی و اگه بخوام دلیل دیگش هم بگم ...
ببخشید من فکر کردم شما خانومی درسته ولی خب بازم میگم جمعیت رو به کاهشه دیگه شماهم که همشهری هستی باید ببینی کم شدن تکو توک هست و بچه هم نهایت یکی یا اصلا نمیارن
ببخشید من فکر کردم شما خانومی درسته ولی خب بازم میگم جمعیت رو به کاهشه دیگه شماهم که همشهری هستی بای ...
درسته . برای همین مشکلات جامعه هست که خیلی از دختر خانم ها در خونه موندن و پسر ها در حسرت ازدواج
از من که گذشت ولی
امیدوارم همه خوشبخت باشن