2789
عنوان

کارآموزی

32 بازدید | 3 پست

دوستان کارآموزی حسابداری کسی رفته یا میدونه که کجا بهتره برم کارآموزی به ما چند تا انتخاب دادن مثل بیمارستان و داروخانه و اداره پست ،آموزش پرورش و پیشخوان و اینکه من خودم انتخابم موسسه بازیگری بود برم کار کنم ولی نمیدونم اجازه میدن با نه چون کنکور هنر هم میخوام برم دلم میخواست جایی کار کنم که تو این چند ماهی که میرم یک سری کار هم یاد بگیرم چون خودم ۶ سال تو این موسسه آموزش بازیگری دیدم و الا استادم مشاور کنکور هم هست 🚶♀️

شما اگر هدف تون این هست که در آینده به عنوان کمک حسابدار یا حسابدار مشغول به کار بشید، من توصیه میکنم دنبال شرکت ها و موسسه هایی بگردید که در آگهی هاشون، قصد استخدام کردن شما رو پس از گذراندن ِ دوره ی کارآموزی دارند. ترجیحا دنبال موسسه های حسابداری و حسابرسی برای گذراندن دوره ی کارآموزی نباشید چون به گفته ی استاد حسابداری ما، بیش از ۹۰ درصد این موسسه ها، به شما کار یاد نمی دهند و حقه باز هستند.

بی آب و تاب و توان،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کارآموزی هر جایی میشه رفت دیگه به شرط اینکه کارآموز بخوان من اشتباه کردم رفتم یه جای مهم خیلی شرکت م ...

ای وای آره شرکت بده ولی بیمارستان و آموزش پرورش چیزی نمیخواد فکر کنم همینطوری میشینی