2789
عنوان

امتحان الهی

87 بازدید | 11 پست

دوباره کارم گره افتاد

درحالیکه بیشتر از یک ماهه دارم پاکسازی میکنم...

و جالبه دوباره خبر خوش از طرف کسی که برام جادو میگیره و زندگیمو خراب کرده

بنظرم هیچ وقت نمیخواد باطل بشه

طرف زندگیشو کرد و به هر چی میخواست رسید

من موندم و ناامیدی و بن بست

طرف هر روز شاده و بیماری سمتش نمیاد و ناشکری هم نداره و اهل نمازم نیست و من از تلاش های بی نتیجه هر روز بیمارتر و داغون تر میشم

دیگه بعد ۱۵ سال گره افتادن توی کار و زندگی عادی نیست کامل طلسمه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آخی دیگه تا کی؟ ۱۵ سال قفلمدلمو خیلی شکوندن بی حرمتی کردن تحقیرم کردن...

بسپر ب خدا

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

خودمو خسته میکنیم اونا زندگیشونو میکنن خوب و خوش

آره واقعا

انقدر دلم شکسته

انگار آه من نمیرسه به هیچ جا

انگار حق یه زندگی عادی ندارم😔

یک ذره زندگیشون به هم نریخته یه ذره ناراحتی ندارن کاراشون پیش میره و دست به خاکم میزنن طلا میشه

زندگی من همش گره میفته

آره واقعاانقدر دلم شکستهانگار آه من نمیرسه به هیچ جاانگار حق یه زندگی عادی ندارم😔یک ذره زندگیشون به ...

خودتو بیشتر از این درگیر اون طرف نکن. اینجوری انرژی خودتو تخلیه میکنی و هر روز بیشتر از زندگی روتین خودت دور میشی. اون طرفت تو چه بخوای چه نخوای داره زندگیشو میکنه. بسپارش به خدا... بگو خودت هر جور میتونی جوابشو بده. اینکه مدام ذهنتو درگیر کنی و مدام گذشته رو کنکاش کنی ک فلانی زندگیمو نابود کرد بیشتر به خودت ضربه زدی. بیخیال همه چیز شو و سعی کن کم کم تغییرات کوچیکی تو زندگیت بدی. سوره بقره و چارقل زیاد بخون. به خدا بگو شرش رو به خودش برگردونه

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

خودتو بیشتر از این درگیر اون طرف نکن. اینجوری انرژی خودتو تخلیه میکنی و هر روز بیشتر از زندگی روتین ...

همیشه اینجوری نیستم، اثر میذاره دیگه نمیشه زندگی کرد، لحظه هامو داره خراب میکنه

توی این ۱۵ سال بارها رها کردم و دوباره شروع کردم زندگی رو و تلاش کردم نشد که نشد...اثر میذاره انگار تو این دنیا سرکارم

به کارما اعتقادی ندارم چون ندیدم اصلا

خیلی سوره ی بقره گوش کردم ....اثر موقت داره دوباره شروع میشه

منم نمیشه که کل زندگیمو بذارم هی هر روز بقره گوش بدم، از دستم در میره اثرشو میذاره

سوء تفاهم نشه عزیزم، من با شما استغفروالله کل کل نمی کنما

واقعیت زندگیمو میگم این تجربه ی منه

این دنیا هر کس هر کاری دلش بخواد میکنه مشکلیم براش پیش نمیاد...این وسط زندگیه منه که نابود میشه و کسی جوابگو نیست

همیشه اینجوری نیستم، اثر میذاره دیگه نمیشه زندگی کرد، لحظه هامو داره خراب میکنهتوی این ۱۵ سال بارها ...

اگه بگم یکیم یعنی در واقع دو نفر هم زندگی منو نابود کردند باورت میشه؟ البته طلسم و اینجور چیزا نه ها. به یه طریق دیگه زندگی و آیندمو نابود کردند. منم خیلی چند ساله درگیرم و بارها نفرینشون کردم ولی چیزی که به عینه دیدم و از ته دل باورش کردم اینه که اونا دارن زندگیشونو میکنند و خوب و خوشن و همیشه مسافرت میرن و هر روز پیشرفت میکنند و پول رو پول میارن ولی من... من... من شدم پنجاه کیلو داغون شدم بیماری اعصاب گرفتم ضعف اعصاب گرفتم از زندگیم عقب موندم ... صورتم داره پیر میشه شاد نیستم... حرف فامیل پشت سرمه ک حتی جدیدا شنیدم واسم حرف در آوردن که پارکینسون دارم... !!!!!!!!!! خونه نشینم کردند جایی زیاد نمیتونم برم ....یه قرون پول نمیتونم در بیارم بعد تازه بهم گفتن ک و ن گشاد. اوه هر چی بگم کم گفتم. ولی فقط زبونم رو خسته میکنم.

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

اگه بگم یکیم یعنی در واقع دو نفر هم زندگی منو نابود کردند باورت میشه؟ البته طلسم و اینجور چیزا نه ه ...

الهی خیر نبینن🤲هر چی ساختن خراب بشه

به ذلت بیفتن

من رویای صادقه میبینم

مرگ تک تکشونو دیدم ولی نمیدونم چه موقع این اتفاق میفته

البته یکیشون مرد دو سال پیش همدنطوریکه توی خواب به من نشون داده شده بود خیلی سال پیش

خوار و ذلیل بشه هر کی زندگیه کسیو خراب میکنه....بدترین حق الناسه