2789
عنوان

درد دل

19 بازدید | 2 پست

سلام دخترا

محض درد و دل

من یک رمان ده سال پیش نوشتم و در سه سال اخیر دو نمایشنامه که چاپ شدن، انتشاراتی که چاپ کرد خودش سرمایه گذاری کرد و انصافا نوشته هایم اجتماعی و انتقادی و خاصه درباره ی بانوان هست و از نوع نگارش شبیه کارهای استاد بهرام بیضایی

اما خانواده ام نه

نه برادرانم نه همسر برادران ،نه خاله ها و دخترها،نه داییها

....با اقوامم ارتباط خیلی خوبی دارم به همه احترام می گذارم و با محبت و ادب هستم و آدم دست و دلبازیم هم معنوی هم مادی

با خانواده ی همسرم همواره با ادب و احترام و محبت بودم متاسفانه اونها هم کتابهایم را تهیه نکردند و ..

بازخورد دلگرم کننده و کافی نگرفتم

اگر اطرافیان هنری ،دستاوردی ،اثری چیزی دارند حتما تشویقش کنید و اگر توانستین اثر تهیه کنید 🥹

عزیزم. متوجه میشم چی میگی. بلاخره ادم دوست داره مورد حمایت و توجه قرار بگیره. متاسفم که این احساس رو نداشتی :)

یکم وضعیت اقتصادی سبد خرید خانوادهها رو محدود کرده. از طرفی هم خیلیا علاقه ای به مطالعه ندارن. یه تعدادی هم ترجیح میدن همون اثار بیضایی رو بخونن تا آثار نویسنده ای که شبیه به بیضایی هست...

اگه به نوشتن علاقه داری برای شادی خودت بنویس. خیلی کم پیش میاد واقعا مورد توجه اطرافیان قرار بگیره

ممنونم از شما

البته اقوام آشنایان ما بویژه نزدیکان سطح مالی بالایی دارند و مرفه هستند

درباره کتاب هم نوع نگارش نمایشنامه ها شبیه کتب استاد بیضایی هست وگرنه داستان ها کاملا متفاوت و از قوه ی تخیل خودم و تمرکز بر مسایل مهم اجتماعی تاریخی معاصر دربارهی بانوان هست

مثل عضویت زنان و سرنوشت آنها در گروه های چریکی،اعتیاد ،و...

(هرچند کتب استاد بیضایی هم خواننده انچنانی نداره چه برسه به امثال ما نو قلم ها )

💐💐💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.