2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 6801 بازدید | 154 پست
اره بیندازی دور بهتره که خدا می دونه روش چه غلطا کردن ولی چند نفر هم بهم گفتن بندازین تو آب روون

من به نظرم کسی این چیزا را باور نکنه بهتره

خودم خیلی سختی کشیدم

خیلی

اما اگر کسی بتونه درد سختی ها را تحمل کنه و رشد برنده هست

من برادرهام مثل من سختی نکشیدند با اینکه موفقیت هاشون بیشتر من هست اما نمی دونم چرا تمرکز بقیه رو من بوده

نمی دونم اون چی بود که آویزون بود

اما من می رم دنبال ادامه موفقیت هام

من به نظرم کسی این چیزا را باور نکنه بهتره خودم خیلی سختی کشیدم خیلی اما اگر کسی بتونه درد سختی ه ...

دقیقا موافقم هر چی این چیزا رو بیشتر جذب کنی بیشتر دور و برت پیدا میشن افکارمون زندگی رو می سازه و اینکه باور کنیم هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا موافقم هر چی این چیزا رو بیشتر جذب کنی بیشتر دور و برت پیدا میشن افکارمون زندگی رو می سازه و ا ...

من فامیل نزدیکمون می شناسم همش تو این دعا خونه هاست

همیشه برای هر کاری فال و فالگیر و .....

به شدت هم از موفقیت ما زجر می کشه

بارها دیدم و تازه طلبکار هم هست

و همیشه هم یادآوری می کنه شما هر چی می خواهید باشید ما از شما بهتریم

می دونم خیلی کارها ممکنه کرده باشه

اما

تنها را برای خنثی کردن کارهای این آدم بیشتر موفق شدن هست همین تا از ناراحتی توانایی هیچ کاری نداشته باشه

من فامیل نزدیکمون می شناسم همش تو این دعا خونه هاست همیشه برای هر کاری فال و فالگیر و ..... به شد ...

ولی دعا واقعیت داره و اگه کسی طلسم کرده باشه نمیتونی موفق بشی حتی اگه کلی تلاش کنی

در دنیا هر چیزی راهی داره سوالم اینه این همه آدم موفق دنیا چرا طلسم نمی شند فقط ما ایرانی ها می شی ...

بله چون جاهای دیگه از این چیزا ندارن ما ایرانیا هستیم که دنبال این چیزاییم 

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
ولی دعا واقعیت داره و اگه کسی طلسم کرده باشه نمیتونی موفق بشی حتی اگه کلی تلاش کنی

دوست من غیر یه آدم طلسم شده هیچی نمی تونی اسمشو بزاری واقعا آدمای بیکار زیادن که برن از اینکارا بکنن

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

من خودمم اعتقاد ندارم ولی شنیدم که بخت می بندن، دعای بچه دار نشدن انجام میدن و طلسم می کنن و ... من خودمم هزارتا مشکل دارم ولی بعضی اتفاقا دیگه ماورایین و آدم توشون می مونه مث مشکلای دوست من

بله چون جاهای دیگه از این چیزا ندارن ما ایرانیا هستیم که دنبال این چیزاییم 

خوب بدیختی ملت ما از این چیز هاست

شاید علمی وجود داشته باشه منگر نمی شم

اما ما به جای پیدا کردن علت در خودمون دنبال علت در بیرونیم

در دنیا هر چیزی راهی داره سوالم اینه این همه آدم موفق دنیا چرا طلسم نمی شند فقط ما ایرانی ها می شی ...

شاید اونها هم میشن ما از کجا میدونیم 

و شاید اونها هم باطل السحر دارن بازم ما خبر نداریم

همه میگن خدا خب درسته منم قبول دارم این دعاها و باطل کردنشون همه از قران هست همه حرفای خداست 

دوست من غیر یه آدم طلسم شده هیچی نمی تونی اسمشو بزاری واقعا آدمای بیکار زیادن که برن از اینکارا بکنن

ی نفر برای من سرکتاب باز کرد هر چی گفت درست بودنمیشه ک بگیم شانسی همه چی رو درست گفته ...

ی نفر برای من سرکتاب باز کرد هر چی گفت درست بودنمیشه ک بگیم شانسی همه چی رو درست گفته ...

شاید

حالا اگر این شخص از راه نادرست به شما گفته باشه چی؟

شما فقط به انرژی منفی وصل می شید.

تازه اطلاعات هم مهمه چه اطلاعاتی داده؟

اطلاعاتی که بیشتر مواقع برای اکثریت صدق می کنه؟

بعضی ها را دیدم همش سختی کشیدند. نظرت راجع به اون چیه؟

خود منم یکی از اونام اما امید دارم

همین که بعد از هر شب صبح نمایان میشه

یعنی خدا هست/.

یعنی این نیز بگذرد

توی 2جا از کتابش گفته بعد از هر سختی آسونی هست.

مگه میشه بزنه زیر حرفش

لایکم نکن خوشگلم ❤️                     امروز هم طبق معمول قراره 3 اتفاق بسیار عالی برام بیافته. خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت

بچه ها من فک میکنم فهمیدم چرا گفته طرفای خوزستان و زاهدان

یه قومی هستن مسلمون نیستن و معروفن به دعانویسی دعاهاشون راسته شیطان پرست نیستن ولی خب چون مسلمونم نیستن با توهین به قران و نجسی و از طریق طلسم شیطانی طلسمای شیطانی رو باطل میکنن اسمشونو کسی یادش هست؟

این ملا چون دیده طلسمش سنگین و شیطانیه و از اون دسته طلسماست کهفقط با یه نیروی شیطانی تر از بین میره بهتون اینو گفته

یادمه یه خانومی یه همچین طلسمی رو برده بود دفتر مراجع طرف با خودکار برداشته بودش از رو میز پرتش کرده بود گفته بود وردار برو خانم ما اینو باطل نمیکنیم شیطانیه من از اونجا اینو فهمیدم

لطفا درخواست دوستی ندید