2789
عنوان

کسی با بچه

22 بازدید | 4 پست

ادامه تحصیل داده راستش منم میخوام برم ترمیم معدل شرکت کنم من 18 سالمه و متاهل هستم و یه بچه 23 روزه دارم شنیدم تیر ماه اواسط امتحان از یع طرف هم میگم نمیتونم برسونم وقتی هیچی نخوندم برای چی برم ولی علاقه دارم در اصل ایجاد سابقه تحصیلی نه ترمیم یازدهم برم اول درسته ؟ بعد سال بعد دوازده یا مجدداً باید بخونم من رشته اصلیم انسانی بود ولی ول کردم الان میخوام تحربی بخونم ولی خیلی دوست دارم ادامه تحصیل بدم قند تو دلم اب میشه بنظرتون میتونم برسونم یا شانسی ندارم اصلأ میزارن ثبت نام کنن آموزش و پرورش یا نه چیکار باید بکنم شرایط چجوری هست تغییر رشته اینا داره چی کار باید بکنم ولی مامانم میگه ول کن بیکاری با یه بچه ولی راستش دقیقا ببکارم 🤣🤦🏻♀️💔 منو دخترم کلا تنهاییم وقت آزاد زیاده اگه کسی شرایط منو داره بگه

همه ی اینا دیشب فک کردم

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

خواستن توانستنه

من ۴ صبح هر روز پا میشم نظرت میشه اصلا میتونم برم تجربی ؟ قبول میکنن یا نه باید برم بزرگسالان ؟

متاهلم کسی درخواست نده ۱ خرداد توی این قسمت بچه دارم تاریخ خرداد نبود ☹️یه گل دختر به اسم دلوین دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلاااام قشنگم

چرااا نشه ؟؟؟

حتما میشه

تلاشتو کن🩷🩷🩷

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی یکم لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه