2777
2789
عنوان

مشكل شيردهي

57 بازدید | 8 پست

سلام

من نوزادم ٢٥ روزه است. شديدا دارم تلاش ميكنم شير خودم را بخوره واي هم وزن گيريش لب مرزه و هم گاهي اوقات ديگه كلافه ميسه از بس مي مكه و سير نميشه. منم كلافه ميكنه. مثلا هر نيم ساعت يه بار بيدار ميشه از ٦ صبح به بعد و منم بيدار نيكنه. يه كم سينه ميخوره و ميخواله تا ديگه ساعت ٨-٩ گريه ميكنه. تا دو پيمونه شير ميخوره خوش اخلاق ميشه و ميخوابه. خلاصه روزي ٦ پيمانه شير را ميخوره.

چيكار كنم شير خشك حدف شه. 

شیر گاو ارد برنج زیر سبز ی هفته هر روز فرنی درست کن بخور از هفته دوم شیرت زیاد میشه بعد ازونم شیر انگور بخور تا شیرت ابکی رقیق نباشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نگرانم كامل شير خشكي شه و سينه نگيره اخه هفته پيش حداكثر ٤ پيمونه ميدادم. الان به ٦ هم رسيده

منم این مشکلو داشتم الان پسرم ۳ ماهست و وضعیت بهتر شده خیلی سر سیر نشدنش اذیت میشدم مدام از خواب بیدار میشد ولی بهش شیر خشک ندادم از ترس اینکه دیگه شیر خودمو نخوره سعی میکردم مایعات و سوپ و از اینجور چیزا زیاد بخورم

راستي. گاهي با دست كه ميدوشم در حد ١٠-٢٠ سي سي ميشه كه بهش ميدم بخوره ولي با شيردوش برقي ٢ سي سي هم ...

شیردوش از سر سینه میدوشه. بهتره سینتونو روزی چندبار با ابگرم و روغن زیتون ماساژ بدین.

کلشو ته فقط قشمتی که بچه میخوره.

اینجوری رگ و ریشه سینه باز میشه و شیرتونم بیشتر میشه.

خیلی خانمایی که میگن بچه سینمونو نگرفت دلیلش همینه. سینه بعد زایمان تغییر هورمونی پیدا میکنه و مثل سنگ شفت میشه.

اونوقت بچه با فک ضعیفش قادر یه مکیدتش نیست. ولی با این روش هم شیر بیشتر میشه. و هم سر سینه برای مکیدن بچه نرم تر میشه