عزیزم میبخشید نظر میدم، من خودم هم تحقیق کردم راجع به این موضوع. چون حیوانات رو خیلی دوست دارم.......
اما گفتند که دین اسلام و زندگی اسلامی نمی پسنده و توصیه نمی کنه که حیوان حرام گوشت داخل منزل نگهداری بشه ، نهایتا داخل حیاط باید باشه، چون بالاخره گربه که مثل انسان بعد از ادرار و مدفوع نمیتونه خودش رو کاملا پاک و تطهیر کنه اگر هم با خاک اینکارو کنه هر سری باید خاک عوض بشه و خاک جدید و پاک بگذارید براش که قائدتاً امکان پذیر نیست.
علاوه بر این، ریزش موی حیوانات، مسئله ای است اجتناب ناپذیر.
حالا شما میگی زیاد ریزش مو نداره اما همهی موجودات اغلب مو یا پرز بسیار ریز دارند که ممکنه همه جا بریزه و شما نبینی.
حتی يه پرز خیلی ریز اگر به لباست چسبیده باشه موقع نماز ، نمازت باطل میشه. حالا روی سجاده بله اشکالی نداره اما بالاخره شما با سجاده در تماس هستيد و ممکنه بچسبه به چادر یا لباس!
کلا خیلی شرایط سخت و پیچیده میشه.
جدای از این ها حیوانات به لحاظ غریزی باید در محیط های باز زندگی کنند نهایتا باغ و حیاط و.... نه آپارتمان، چون ظلم به حیوان است، مگر اینکه از ابتدا داخل خونه یا قفس به دنیا اومده باشه.
جديدا هم يه حرف هایی مُد شده که میگن خوده پیامبر داخل خونه اش گربه داشته به نام معزه !
در صورتی که من از مسائل شرعی حرم امام رضا پرسيدم گفتند صحت نداره، پیامبر وقت با ارزش و گرانبهاشو صرف هدایت مردم می کرده نه ترویج سبک زندگی غربی ها.......
در کل به این نتیجه رسیدم که رسیدگی و مراقبت از حیوانات بی پناه و آسیب دیده، خیلی خوبه اما برای یک مقطع زمانی خاص با رعایت شرایط خاص.
بازم هر جور خودتون صلاح می دونید عزیزم.
بالاخره رعایت نجس و پاکی و صحت اعمال عبادی با وجود حیوان داخل خونه خیلی تعارض بوجود میاره.