2777
2789
عنوان

شکایت در فتا

120 بازدید | 35 پست

سلام من دو هفته پیش از یه پیج اینستاگرام چند تا لوازم ارایشی خریدم با مبلغ 1 میلیون و ششصد و نود هزار تومن

چند روز پیش پیام دادم کد مرسوله خواستم سین کرد جواب نداد

امروز مجدد پیام دادم که بسته من ارسال شده یا نه

چرا نرسیده هنوز دستم

یهو بعد از یه چند دقیقه متوجه شدم بلاکم کرده و هیچی تو صفحهش نشونم نمیده

الان دلم میخواد ازش شکایت کنم برم پلیس فتا نزدیکمون

من فقط ازش یه آیدی اینستاگرام دارم و یه شماره کارتی که بهش پول ریختم رسید پرداخت رو دارم

میتونم این جوری ازش شکایت کنم پولمو پس بگیرم

به نظرتون ارزش داره پیگیرش باشم و اگه شکایت کنم رسیدگی میشه ؟

و علیکوم .پلیس فتا نمیخواد .برو اولین ساختمان دادگستری نزدیک محل سکونتت و شکایت کن

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برنامه پلیس من نصب کن

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

برم رسیدگی میشه ؟ اخه من شنیدم که شکایت از اینستاگرام رسیدگی نمیشه؟

برای شکایت از تخلف در اینستاگرام یا تلگرام، ابتدا از محتوای مجرمانه یا مزاحمت اسکرینشات تهیه کرده و همراه با توضیحات دقیق به اداره پلیس فتا مراجعه کنید. این گزارش در صورت لزوم به دادسرای جرایم اینترنتی ارجاع داده میشود تا پیگیری قضایی صورت گیرد.۸ تیر ۱۴۰۴

پس برو همون فتا

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

برم رسیدگی میشه ؟ اخه من شنیدم که شکایت از اینستاگرام رسیدگی نمیشه؟

عزیزم زنگ بزن پلیس فتا خیلی عالی رسیدگی میکنند.

پولتو پس میگیرن.

کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰

برای شکایت از تخلف در اینستاگرام یا تلگرام، ابتدا از محتوای مجرمانه یا مزاحمت اسکرینشات تهیه کرده و ...

اتفاقا از کل پیامها اسکرین شات دارم و به اضافه رسید پرداخت و اسم طرف که واریز کردم

وای من دوسال پیش ازپیج مواد شوینده و چربی زدا خریدم هنوز نفرستاده جالبه هروقت بهش میگم میگه بخدامیغرستم شکایت نکن منم دلم میسوزه بهش میگم حیف دلم میسوزه دلم نمیخواد ازنون خوردن بیفتی icon

اتفاقا از کل پیامها اسکرین شات دارم و به اضافه رسید پرداخت و اسم طرف که واریز کردم

خب پس برگ برنده رو داری .چند روزه جواب نمیده ؟؟