اقایون نامحترمی که لذت بزرگتون پا باز کردن ۱۸۰ درجه است تا بلکه پاهاتون بخوره به بدن یک زن ا...ر...ض...ا...ء روحی می شین فلک زده ها که انقدر حقیرین تجاوز تا به کی؟!
وقتی میری خونه دختر مردم خواستگاری حتما بگو متجاوزی با افتخار هم بگو چون به تجاوزت افتخار می کنی مردک
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به راننده بگو نگه دار یا من پیاده بشم یا این آقا که نشستن بلد نیست
محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....
به راننده بگو نگه دار یا من پیاده بشم یا این آقا که نشستن بلد نیست
برخی از راننده ها خوبن برخی دیگه خودشونم همدستن تو کره جنوبی یه پلتفرمی هست که اونجا عکس متجاوزها یا استالکرهای خیابونی که دنبال زنها میفتن مزاحمت ایجاد میکنن یا منحرفهای جنسی و پلیس قرار میده بعد بهشون پابند وصله هر محله ای که عبور کنن پیامک میره برای اهل اون محلکه فلانی این کاره است تو محله شماست احتیاط کنین اینطوری خیلی از دخترها هم متوجه میشن طرفشون چه فلک زده ایه باهاش وارد رابطه نمیشن اما اینجا.....
برخی از راننده ها خوبن برخی دیگه خودشونم همدستن تو کره جنوبی یه پلتفرمی هست که اونجا عکس متجاوزها یا ...
بعد خانمها تو کره جنوبی وقتی با پسری اشنا میشن میرن تو این سامانه سرچ میکنن متوجه میشن اون فرد مجرمه یا نه ببینین چقدر از اسیب مجدد به یک زن جلوگیری میشی راستی کره جنوبی برعکس ایران زن سالارِ بسیار شدید و بسیار سمی درست مثل ایران که مردسالاری سمی داره اونجا زنهاش بیشتر قلدرن 😃