2777
2789
عنوان

اشتباه کردن

40 بازدید | 8 پست

مثلا تومسایل روز مره اشتباه کنید جلوی همکاراتون چکار میکنید من اوایل اصلا اهمیت نمیدادم برام مهم نیود ولی انقدر همکارام براشون مهم بود که اشتیاه نکنن و مسابقه راه انداختن من دیکه فکرمم به ذهنمم برسه نمیکم خیلی ادمهای هستن که اگر من کلمه ای غلط بگم دایم میخان که درستش کنن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

آهان چه محیط جالبی

چچیزیش جالبه مستهلک شدن من احساس میکنم با دوتا همکار ربات سر وکار دارم هیچ وقت اشتباه نشه چمیشه انگار جنگجهانی میشه اگر اشتیاه بسه یکیشون کن یکدفعه به شوخی گفتم چی میشه بجلی فلش پایین اساسنسور بالا بزنیم نه این قانونشه نمیشه برو اینترنت سرچ کن وای این همه سخت گیری بایت چیه مرده شور خودتو ببره و اسانسورتو

آهان چه محیط جالبی

انقدر اون دپنفر مسابقه برای این گذاشتن که اشتباه نکنن من دیکه اصلا تمایلی به حرف زدن باهاشون ندارم احساس میکنم باید یه محیط امن درست برای خودم