2789
عنوان

دیدنی باغ

1 بازدید | 16 پست

برادرشوهرم باغ خریده بعد ما دیروز نزدیک 2 تومن شیرینی خریدیم بردیم

خودشون هم میدونن اون مدل شیرینی خیلی گرونه

بعد دیگه کادو ندادیم چیزی

اما اون یکی برادرشوهرم یه جعبه شیرینی دانمارکی گرفته بودن با یه کارت هدیه 2 تومنی

بنظرتون زشت شد ما کادو ندادیم؟؟؟

پول بزارم پاکت این سری دیدمشون بدم؟

یا اینکه دکوری چیزی برای خونش بخرم؟

یا اینکه کلا هیچ کار نکنیم

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

همون شرینی کافی بود

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

به نظر من اوکیه همون

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کافیه دیگه.. خونه نویی که نبوده.. واسه باغ اولین باره که میشنوم کادو میدن

حسمم میگه باقلوا بردی که الان باقلوا حتی کادوی خونه نویی هم حساب میشه.

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

میگم زشت نشد اونا کادو دادن ما ندادیم؟؟

نه آخه من ندیدم جایی کسی زمین یا باغ بخره پول بهش هدیه بدن

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

شیرینی خورده میشه به چشم نمیاد.

اگه هدفتون چشم هم چشمی باشه ، بنظرم بهتر بود شماهم کار برادرشوهرتون رو بکنید .

اما حالا که هزینه کردید شیرینی تونم گرفتید ..گذشته..

اگه دفعه بعدی خواستی بری و دوست داشتی ، به قول خودت یه دکوزی چیزی واسه ویلای توی باغشون بگیر..

Clocks show time, and time shows People...!

کافیه دیگه.. خونه نویی که نبوده.. واسه باغ اولین باره که میشنوم کادو میدن حسمم میگه باقلوا بردی که ا ...

شیرینی قرابیه خریدیمicon فکر کنم کیلو 1500 اینا بود

2 تومن گرفتیم

شیرینی خورده میشه به چشم نمیاد.اگه هدفتون چشم هم چشمی باشه ، بنظرم بهتر بود شماهم کار برادرشوهرتون ر ...

نه اصلا بحث چشم و هم چشمی نیست

چون هزینه شیرینی ما شاید از کادو و شیرینی اونا کلا 500 تومن کمتر بود

ولی اینکه خب یهو کادو دادن یجوری شدم من

نه اصلا بحث چشم و هم چشمی نیست چون هزینه شیرینی ما شاید از کادو و شیرینی اونا کلا 500 تومن کمتر بود ...

نه اشکال نداره

اگه تو باغشون ویلا و اینا نیس ، بنظرم اصلا لازم هم نبوده

Clocks show time, and time shows People...!