2789
عنوان

کمک کنین😔

1 بازدید | 9 پست

سر هیچی رفت بعد پنج ماه عشق و علاقه ی زیاد ولم کرد چیز اونقدر بدی نبود که بره انگاری بهونه میخواست تا بره ...

خلاصه که رفت و غرورمو له کرد خیلی التماس کردم بمونه اما نشد و رفت .

امروز صبح واسم اولین باره که بهم پیام نداده همیشه پا میشدم میدیدم پیام داده زندگیم عالی بود دلم براش تنگ شده از الان اما اون گفت میره دنبال یکی دیگه😔

انقد جامعه رو دیده که خر تو خره اینم همیشه حرفش این بود کلی دختر هست جامعه فلانه جامعه بساره ...

نمیتونم اینو هضم کنم که با دختر دیگه باشه چیکار کنم🥲🥲🥲یکسره از ۷ صبح دراز کشیدم نه فیلمی ته کاری هیچی خوشحالم نمیکنه اشتها ام ندارم خیلی واسم همه چی دلگیره میدونین چی میگم؟🥲

وقتی دوست نداشت خودتو خورد نکنبه زندگیت برس

اگه دوسم داشت میموند اره؟

من جواب آدم قبلی رو دادم و به این نگفتم چون دلیلی نداشت به اون آدم قبلی گفتم مزاحم نشو من پارتنر دارم و کلی حرف و آخرش گفت دارم مهاجرت میکنم گفتم مراقب باش همین.

اون یکسره گفت تو خیانتکاری فلانی و عشقت الکیه و رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هعییییمن بدون اینکه شرایطت رو داشته باشم مثل تو شدمبه دلایل خانواده بد🥺🥺

من خیلی حالم بده خیلی بد رفت اگه دوسم نداشت چرا انقد خاطره ساخت من ۲۳ سالو نیممه چرا اینجوری ام آخه

من خیلی حالم بده خیلی بد رفت اگه دوسم نداشت چرا انقد خاطره ساخت من ۲۳ سالو نیممه چرا اینجوری ام آخه

میدونم چی میگی

شرایط منم معلوم نیست چه بشه تایپیک یکی مونده به آخر رو بخون

میدونم چی میگیشرایط منم معلوم نیست چه بشه تایپیک یکی مونده به آخر رو بخون

خوندم چرت میگه این پسره تا پیام میدادم پیام میداد تا میگفتم بیا بیرون میومد و همیشه خودش کلی در روز پیام میداد میگفت سرکارم اونجا ام پیام میداد ..

اون پسری که باهاشی منو یاد اکسم انداخت اینا آدمایی هستن که توی آب نمک قرار میدن الان متوجه نمیشی چون بهش وابسته ای ولز وقتی کامل ازت کند و افسردگی گرفتی متوجه حرفم میشی

خوندم چرت میگه این پسره تا پیام میدادم پیام میداد تا میگفتم بیا بیرون میومد و همیشه خودش کلی در روز ...

والا نمیدونم

میگه بعد مسابقات همو میبینیم

من همه چیو با جزئیات برای دوستم تعریف کردم گفت ممکنه واقعا شرایطش سخت باشه

خودش گفته بهم که اوضاعم به هم ریخته