2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره اقدامم ۴ روز

من ی هاله کمرنگ دیدم ی چند روز دیگه بازم بزن ۴روز کمه واسه بی بی

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!

اگه خطای دید نیس خودتم هاله میبینی صد درصد بارداری ولی فعلا بتا پایین فردام بزن اگه از این پررنگ تر شد خیالت راحت بارداری

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
اگه خطای دید نیس خودتم هاله میبینی صد درصد بارداری ولی فعلا بتا پایین فردام بزن اگه از این پررنگ تر ...

خدا از دهنت بشنوعه،،یعنی اگه مثبت باشه معجزست ،،دکتر گفت ماه بعد بیا واست ivf ,کنم

انشالله که هستی توکل به خدا فقط فردا با ادرار اول صب که غلیظ هست بی بی بزن بزار خشک شد کنار هم بزار اگه اون پررنگ تر بود دیگی شک توش نیس.من خودم ۴روز مونده بود به موعدم هاله که هیچ یهو خط دوم افتادم خخخخ

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱