2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من سالهاست دارمسوالات چیه؟

من توی هردوتا سینه ام چند ساله دارم

از علائمش درد قفسه سینه و اینا بود

یه مدت درد نداشتم ولی الان سمت قلبم درد میکنه دردش شبیه همون درد های قبله

حالا نمیدونم قلبم هست یا از فیبروآدنوم...

تجربه من:

وقتی سردم میشد یا نزدیک پریود درد داشتم

مخصوصا تا وقتی دقیقا نمیدونستم چیه و فکر میکردم چیز بدیه استرس باعث میشد بیشتر بهش فکر کنم و بیشتر درد تجربه کنم

تا رفتم پیش یه دکتر برام کپسول گل مغربی نوشت

یه مدت بعدش رفتم پیش یه پرفسور نامبروان😁گفت حتی گل مغربی هم نیاز نیست بخوری هیچ دارویی لازم نداره چون اصلا چیز مهمی نیست فقط سالی یبار باز چکاپ شو

وقتی خیالمم راحت کرد و استرسم از بین رفت دیگه بهش فکر نکردم انگار واقعا هم خوب شد

تو هم چون شک داری به قلبت یه چکاپ برو ضرر نداره اما اگر بخاطر قلبت نبود ذهنتو ازاد کن خیالتو راحت کن اوکی میشی

تفاوتشون رو میشه بگید ممنون

ماهمیت درد محل درد زمان درد طول مدت درد روش تسکین و تشدید درد و کلی سوالات دیگه از روح و روان و جسم باید پرسیده و بررسی بشه خیلی زیاده اینجا فعک نکنم بشه