2777
عنوان

اسهال نوزاد

79 بازدید | 5 پست

پسرم تازه شیش ماهش تموم شده یک هفته اس اسهال گرفته البته انگار میخواد دندون در بیاره اما نمیدونم چرا موقعه ایی که میخواد پی پی کنه اول گریه میکنه بعد هم خیلی زور میزنه مگه اسهال هم زور زدن داره ??

دوست عزيز اگر اسهال كوچولوتون خيلي رقيق بود حتما به پزشك اطفال مراجعه كنيد..

ادامه ي اسهاله رقيق منجر به كم ابي كم شدن املاحه بدن و افت فشار كودك ميشه و ممكنه مشكل ايجاد كنه..

حتما علائمش رو بررسي كنيد 

خواب الودگي و امتناع از شير خوردن و سياه شدن زير چشم رو توي نوزادتون ديدين سريع پزشك اطفال ببريد

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

پسر من هم همیشه با زور مدفوع میکنه ک گاهی اوقات شبیه به اسهاله.دکترش گفت یچیز خیلی طبیعیه

چن بار در روزه پسر من اصلا اینجور نبود الان یک هفته اس شیش هفت بار در روز پی پی می کنه

چن بار در روزه پسر من اصلا اینجور نبود الان یک هفته اس شیش هفت بار در روز پی پی می کنه

تو این سن احتمال زیاد بخاطر دندونشه حتما پودر ا ار اس بهش بده ک بدنش کم اب نشه.اکثر دکترا میگن زیر 13بار اسهال مشکلی نداره.چون ی بچه یه مدفوعی ک میتونه یکبار بکنه رو بصورت منقطع توی 4.5بار انجام میده. اگر بچتون چشمهاش بیحال و خودش رنجور نشده طبیعیه.اگر شدت پیدا کرد حتما ببرش پیش دکتر.

اینویکی ازبچه هاگفته بود

یک درمان خونگی میگم انجام بده خیلی عالیه من پسرمواینجوری خوب میکنم.....بارهنگ ازعطاری بخر بعد دوقاشق غذاخوری بریز نوماهیتابه زیرشو روشن کن تند تندهم بزن تا خوب بوش دربیاد بعد بردار مثل چایی توقوری دم کن بده  بخوره هردوساعت یک استکان  بعد شکمش سفت میشه ..موزم بهش بده خوبه...سیبورنده کن بزارکنارتا رنگش قهوهای بشه بعد بده بخوره خیلی خوبه.....من پسرمو با ایناخوب میکنم دکترنمیبرم