2789
عنوان

حس شممم

1 بازدید | 8 پست

ایت فاجعه هست که عقل منطق و فهم و تجربه خودتو کنار بزاری و دلتو خوش کنی به یه حس ادم غریبه ای که هیج نقشی تو زندگیت نداره

بعد قشنگ هم میپرسی دوسم داره یا نه؟ اینو یعنی خودت نمیفهمی نداره حتما مه همچین سوالی تو ذهنت شکل گرفته

بابا دست بردارین ناموسن

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ کس نمیاد بر اساس اون تصمیم بگیره، گاعی اوقات از شدت استرس و تنهایی ادم میاد میپرسهدگاهی هم برای سرگرمی شما برای سرگرمی هم انجام نده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
هیچ کس نمیاد بر اساس اون تصمیم بگیره، گاعی اوقات از شدت استرس و تنهایی ادم میاد میپرسهدگاهی هم برای ...

در هرصورت حماقته

چرا باید برایه سرگرمی کسی حس کنه شما دارین میگذرونین؟

حالا اگر واقعیته بیاد ماه تولد منو بگه

جواب بیشتر سوالا تو مغز خوده ادمه

واسه من اشتباه در میاد حس ششم بقیه فقط حس خود آدم درسته

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

در هرصورت حماقته چرا باید برایه سرگرمی کسی حس کنه شما دارین میگذرونین؟حالا اگر واقعیته بیاد ماه تولد ...

هر کسی نظری داره، از نظر شما حماقته. شاید بعضبا حماقت ندونن و باورش داشته باشن و بعضیام سرگرمی بدونن.

شما ازش گذر کن و نببین. مثل خیلی از اشتباهاتی ک تو جامعه و حاهای دیگه هست زورمون نمیرسه درستش کنیم مجبوریم بگذریم.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
هر کسی نظری داره، از نظر شما حماقته. شاید بعضبا حماقت ندونن و باورش داشته باشن و بعضیام سرگرمی بدونن ...

موافقم🌱❤️