2789
خانوما اگه تو ایتا آخرین بازدید زده باشه یک هفته پیش یعنی حسابشو حذف کرده؟،همیشه میزد به تازگی

نه اگه حسابشو پاک کن میزنه این حساب حذف شده است بجای اسمشو اینو میزنه آخرین بازدید یه هفته پیش یعنی دو سه روزه نیستش یا یه هفته

از کدوم اسمونی/پایانم نزدیکه ماه خونی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عه! اصفوهوني هستي شما؟خوبه دادا😄

زنده باشید 💐

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

عه وا! شما هم كه مردي. الان فهميدم😂

🫤🫤مشکلش چیه؟

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤من مرد روزهای نبودنت نبودم💞

دوست دارم تو رو یاد بدم

😍🤭😂

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

خوبیی

فدات😘😍

میشناسیم هم دیگه را؟

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

نه بابا دم صبحی بعد اون همه ماجرا تازه آن شدم

کدوم ماجرا؟

مشكلي كه نيست. من در حالت عادي فكر ميكنم همه خانمن. بعد امضاتون رو ديدم. همين

حله