2777
2789
عنوان

خیلی ضایعس نه

193 بازدید | 23 پست

بچه ها اگه کسی خیلییییییییییییی بهتون بدی کرده باشه

یعنی قبلا دوسش داشتید براش همه کار کردید سه سال و کادوهای مارک و گرون دادید بهش

اونم هی گفته اره منم دوست دارم و فلان و خرتون کرده ببخشید

بعد سه سال بگه نه من میخوام هرشب با یکی باشم تورو نمیخوام

خیلی بچه ای برا من و من زن جاافتاده میخوام همسن خودم برا عشق و حال

و خیلی حرفای بد

یه پیشنهاد زشتم بهتون بده که نمیشه بگم که به خرابا میگن

اگه برم رستورانش بزنم زیر گوشش دو سه تا خیلی ضایعس؟

موضوع و دعوا هم برا فروردینه که من هی مریض شدم و درگیر کار و دانشگاه بودم

مامانم هم میگفت نرو ولش کن ارزش نداره

به نظرتون ارزش داره برم توف بندازم تو روش یا بزنم تو گوشش؟ یه پیشنهاد خیلی زشتم داده بعد کات و دعوا

نه تنها ضایع نیست تازه باید خیلی بدتر از اینا برینی بهش بی شرفو

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چند سالتونه

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

انرژی تو صرف خودتو کن آدم نفهم همیشه نفهمههههه پس خودتو خسته نکن بذار برو فقط ی روز قدرتو میفهمه ک دیره

کم کم میفهمی با هر نخی خیال نبافی،بعضی نخا مثل نخ دندونه، امشب همه چی گرم فردا یخبندونه

اون سنش زیاد بود به نسبت خودش میگفت من هنوز 24 نشدم اون 43 بود

از اول هردو اشتباه کردین

الانم بنظرم کاری نکن حستو درک میکنم میخوای انتقام بگیری ولی بد میشه

بی توجهی خودش بدترین انتقامه

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

شانس نداری تو هم بیا و خوبی کن

بخدا چقد احترام گذاشتم بهش تهش گفت نه اینا انقد فلان کار کردن و سنشون بالاس اینا خوبن برا من🙄 گفتم تو چقد حیوونی دیگه نامرد