2777
2789
عنوان

فقیر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 56 پست
ای بابا منم حالم بده،ی التماسی کردم

ببخشید داخل یک تاپیک دیگه بودم ،اونحا همه حالشون بد بود،بعد نظر شما رو خوندم،نمیدونم چطور سر از اینجا درآوردم ،،،ببخشید از بس گریه کردم چشام درست ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭تو بد برزخی گیر کردیم نه میتونیم با ضرر بفروشیم خارج شیم نه تحمل صبر کردنو دیدن ریزش بیشترو دارم ...

گریه نکن

تو الان اصلا نفروش

یک سال و اینا صبر کنید

کانال های تحلیل طلا رو تو روبیکا ببین

خیلییی خوبن

A lover of medicine🩺🙂🎀

باشه خودت تو تلگرام یا روبیکا یه کانال تحلیل طلا و دلار پیدا کن ( زیادن و توشون بهترین هم هست )فعلا ...

نمیتوووونیم بفروشیم واسه یه تومن یه تومنی که جمع شده کلی بدبختی کشیدیم دعا کن برامون

این آرزوی همه مونه اما آرزویی هست که ورای همه ی اوناست که باز آرزوی همه مونه آرزویی که دیگر آرزوهای قشنگ رو با خودش میاره.

گمونم بدونیش.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.