2777
2789
عنوان

فقیر بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 56 پست
پراید آخه🗿حداقل موقع رویا پردازی چیزای قشنگ رو تصور کنید مثل BMW🎀

چرا فکر میکنی پراید راحته؟ برای منی که به عمر نگاه موتور و ماشین کردم که دنبال دخترشون مدرس میومدن و دانشگاه همون هم آرزو شده

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم بی وسیله ام

بیاین برای ماشین دار شدن همدیگه از ته دل دعا کنیم 🥺

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
نگران نباش خدا کنه بیادپایین همه بتونن بخرن ولی دوماه نهایت 3ماه دیگه گرون میشه

سرمایه ی کلی کار کردن و جدن کندن خودمو شوهرمه با کلی وام درصد بالا خونه گرون شده طلا روز به روز پایین اومده اونقدر حالم خرابه نمیدونی چی میکشم

همین جا مینویسم،بماند به یادگار،امام حسین بن حضرت عباس گفتند،شمر صدات میکنه،جواب بده،در شان خانواده ی ما نیس،کسی صدا کنه،بی جواب بمونه،،،،امام حسین من گناهکار از شور که بدتر نیستم،امشب صداتون کردم،منتظرم

متأسفانه فک کنم خیلی قراره پایین بیاد طلا

😭😭تو بد برزخی گیر کردیم نه میتونیم با ضرر بفروشیم خارج شیم نه تحمل صبر کردنو دیدن ریزش بیشترو دارم اونقدر گریه کردم سرم داره میترکه

خو به تاپیک من آخه چه🤣🤦

گیر نده دیگه شاید از امام حسین حل شدن مشکلات تو رو هم خواسته😂

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش