2777
2789
عنوان

جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3779 بازدید | 23 پست
هییییییییچ دردی نداشتم.ازاتاق عمل اومدم ی شیاف برام گزاشتن سریع بعدش نیم ساعت اثربیهوشی روم بود...بع ...

ببخشید برا همه شیاف میذارن؟اخه من یادم نمیاد گذاشته باشن یعنی وقتی بیهوشه ادم میذارن😐؟

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
خیلی خوبه از خواب بهتره خییییلی مزه میده دلت نمیخواد بلند شی بعدش😄

چقدر دوران بلوغ دوست داشتم برم تو کما😂😂😂

یکی از ارزو هام بود مثل این فیلم ها برم تو کما بعد همه نگران بشن و اینا منم روح سرگردان بشم برم خونه هارو دید بزنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل عمل شیاف گذاشتم...کلا بعد عملم دردنداشتم فقط اگه دهنم باز میشد واسه حرف زدن و غذا خوردن یکم اذیت میشدم..حسشم انگار کلا خسته بودم بیحال بودم وگرنه دردی نداشت...بعد ۱۰روز با پیاده روی و یخ گذاشتن و خوردنِ ی سری چیزا کبودی و ورم صورتم بهترشد

ببخشید برا همه شیاف میذارن؟اخه من یادم نمیاد گذاشته باشن یعنی وقتی بیهوشه ادم میذارن😐؟

من به هوش بودم ولی گیج و منگ بودم اما فهمیدم برام گزاشتن....واسه فامیلمون هم گزاشته بودن فک کنم میزارن برای همه...

نمیدونم تو بیهوشی هم میزارن یانه....من بلافاصله ک از ریکاوری بیرون اوردنم تو بخش اونموقع گزاشتن

یه 

من فقط مدت زمانی ک کامل ب هوش بیام خیلی طول کشید...بعدعمل دکترم خودش لباسامو پوشوند ب کمک مامانم منو برد تا دم ماشین و رفتیم خونه...کلا تو این چیزا فقط یادمه از درِ کلینیک رفتم بیرون همین.....بخاطر این ک طول کشید هوشیار شم الان یکم حافظم انگار نسبت ب قبل ضعیف شده بعضی چیزا زود یادم‌میره و سخت یادم میاد

من به هوش بودم ولی گیج و منگ بودم اما فهمیدم برام گزاشتن....واسه فامیلمون هم گزاشته بودن فک کنم میزا ...

وای من اصلا نفهمیدم اگه گذاشتن هم😐😂 ممنون

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇