2789
عنوان

ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز سبز رنگه مواد مخدره میپیچن لای دستمال کاغذی میزارم جلو لثشون

دندونو خراب نمیکنع؟

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند

همینو بگو.. هرجامیری یه زنه باپنج شش تابچه دنبالش.. چ جون وقوتی دارن..ماتوبیست سالگیمون پیرشدیم. الا ...

باور کن یکی بود متولد 76 واسه سه چهار سال پیش میگفت چهارتا بچه دارم میومد مدرسه کل مدرسه رو نظافت میکرد یکی از بزرگترین مدارسم بود

اینو مامانم تعریف میکرد

سال ها خودتو عذاب میدی ‏تا در نگاه دیگران بالا بری ‏بعد که همین دیگران رو از نزدیک میشناسی ‏میفهمی که چه قدر به خودت ظلم کردی ‏و به خاطر کسانی خودتو رنج دادی ‏که خودشون پر از عیب و ایراد و کمبودن ‏لطفا خودتو زندگی کن و به خاطر خودت تلاش کن تا شرمنده خودت نشی
همش با برنامه هست.اینا خیلی حرومزاده هستن.مسل اسرائیل هستن نقشه دارن برای سالهای اینده

خدابه داد بچهامون برسه.. انقدم هار وپروئن..بعضیاشونم که انقدبرامون قیافه میان انگارما رفنیم افغانستان جاشونو تنگ کردیم انقدپروئنا... چرابیرونشون نمیکنن نمیفهمم واقعا