2777
2789
عنوان

لطفا بی جنبه ها نیان گیربدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 85 پست
😞😞😞😞😞 حالم بدهستش خودم پشیمونم احساس میکنم بدترشه اوضاع

دیبا جونم چن ساله بچه دار نشدی؟

نگران نباش بدتر نمیشه اوضاع رو جمع و جور کن بش بفهمون حق نداره ب خاطر خانوادش همچین کاری کنه مگه چکار کردی داداششو؟

امیدوارباش 
ادم میشناسم زمانی که خانمش مقاوت میکنه به هر دلیل همونجا دست به جیبم میشه، شاید خنده دار باشه ولی بس ...

وای اون پول خرج کردنش کیف داره😂😂😂

لامصب اینقدرم پر برکته😬😬😬

خوشحال میشم پیجم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال لجبازی شم هست و بدتر بکنه، البته بستگی به اخلاقش داره، بعضی ها اگه راه دیگه ای برای برطرف کرد ...

این ازایناست ک براس عقده میشه و بقول خودش تو ذهنش میمونه بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اوضاع زندگیم بهترشه راهی نیست ک نرفته باشم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
مردای الان فکر میکنی بیکار میشنن دو بار دیگه پسش بزنی دیگه طرفت نمیاد میره جای دیگه

نه نمیخوام تکرارکنم فقط خواستم این یکبار براش تلنگری شه

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

نمیدونم والا 

منم وقتایی که ناراحتم نمیزارم همسرم بهم نزدیک شه ولی اون میگه رابطه جدا از دعوا و بحثه . 

ببخشید میگه کارمون که تموم شد پشتتو بکن به من بخواب   

ولی من خودم دلم نمیخواد 

عاشقتونم عشقای من   
کار خوبی کردی دو سه بار عیب نداره ادامه دار نباشه.

اره قصدم همینه دقیقا

بهترين كارو كردي مطمئن باش تو اين وضعيت اگه هيچي نميگفتي آخرش كه تموم ميشد از كار خودت ناراحت ميشدي ...

شوهرم خیییییلییییی ناراحت شد بنظرم خیلی براش سنگین تموم شد اما دلم گرفته بخاطر رفتار اون روزش ک چطور دلش میاد منو بزنه منی ک همه جوره بفکرشم و هیچی براش کم نمیزارم