2777
2789
عنوان

لطفا بی جنبه ها نیان گیربدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 85 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی،اخه نگرانم میگم نکنه سراین چیزا زندگیم داغون ترازاین شه

احتمال لجبازی شم هست و بدتر بکنه، البته بستگی به اخلاقش داره، بعضی ها اگه راه دیگه ای برای برطرف کردن نیازشون نکنن در مقابل خواسته زنشون نرم میشن 

عزیزم خودت شوهرتون بهتر میشناسیم و ی نصیحت خاهرانه بهت میکنم اونم اینه ک اینجا حرفهای دوستان رو‌صرفا ...

مرسی عزیزم چشم حتما

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

بهترين كارو كردي

مطمئن باش تو اين وضعيت اگه هيچي نميگفتي آخرش كه تموم ميشد از كار خودت ناراحت ميشدي بنظرم كار خوبي كردي

مرد اول بايد زنشو درك كنه و محبت كنه بعد

خوشبحالت شوهر من كه بي بخاره

من مخالفم تنبیه هم باید درست باشه 

من یه دختر تحصیل کرده جوونم اما طبق خونده ها ، شنیده ها ، تجربیات اطرافیان بنظرم یه زن باید با سیاست کارشو پیش ببره نه با تحکم مردانه

برای تنبیه ای کاش بهش عذاب وجدان میدادی این بهترین کار بود یه حسی که دایم یادش میموند 

البته بقول دوستان ادم با ادم فرق داره اما نباید غرورش رو میشکستی انقدری که غرور برای نردا مهمه حدو حساب نداره و باید یادش میدادی غرور شمارو هم نشکنه اگرر صرفااا بهاطر تنبیه اینکارو کردی مخالفم اما اگه واقعا خودت هم امادگی نداشتی یه بحث دیگست 

عزیزم به نظر من اشتباه کردی کلا این مسایل رو از مشکلات زندگی و اختلافاتتون جدا کن من که همیشه این کارو میکنم تو این پنج سال هم برام جواب داده سر فرصت تو یه موقعیت مناسب باهاش صحبت کن بگو این رفتارات منو سرد میکنه اما هیچوقت رختخوابها جدا نکن و وقتی که شوهرت بهت نیاز داره از خودت نرونش بدتر میشه مطمئن باش

مرسی عزیزم چشم حتما

و ی چیز کلی این ک بعضی وقتا خوبه ک خودتو ب شوهرت ثابت کنی و بفهمه ک نمیتونه تو همه موارد بهت زور بگه و‌هر وقت خودش احتیاج داشت باهات مهربونم باشه...زندگیت ب کام🌹

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
دختر مواظب باشا یه بار شوهرم اومد برای رابطه منم مثله تو نزاشتم بدتر شد دیگه نمیومد سراغم

😞😞😞😞😞

حالم بدهستش خودم پشیمونم احساس میکنم بدترشه اوضاع

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

کاراشتباهی کردی پسش زدی

گرچه قلبا حق داری و فراموش کردن رفتارش کارسختیه

اماچون منت کشی کرده،صحبت کردید و به توافقی رسیدید دیگه ادامه اش نده

چون باعث میشه دفعه بعدی ک ازچیزی برنجی دیگه به حال خودت رهات کنه و دیگه منت کشی نکنه

اون وقت تحمل شرایط واست بدترمیشه

اگه میدونی هنوز نیازبه صحبت دراین مورد داریدباهاش صحبت کن ،اما از رابطه منعش نکن