2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

64 بازدید | 5 پست

لطفا بعد از زایمان استراحت کنین پذیرایی از مهمان بلند کردن لوازم و حتی اشپزی و سایر فعالیتهایی که میتونه روند ریکاوری شما رو مختل کنه کنسل کنید سعی کنید تایک هفته بعد از زایمان بازدید نداشته باشین نوزادان به سروصدا حساسن فرصت بدین فعالیت مغزی و عصبی نوزاد در ارامش رشد کنه به خواب زیاد در خلوت و سکوت نیاز دارند از بوسیدن نوزاد توسط بزرگسالان بیشمار جلوگیری کنید خیلی ها بهداشتشون رو رعایت نمیکنن یا بیمار هستند یا ناقل بیماری خاموش هستند و نوزاد در معرض خطر قرار میگیره به خودتون هم فرصت بدین بدن شما التهاب داره بدن شما شوک داشته بدن شما ویتامین های مهمش و از دست داده خون از دست داده در برخی زنان نیاز به فرایندی داره تا بدن در محیط سیگنالی خارجی دریافت نکنه تا متمرکز شه روی ترمیم شماهم به خواب نیاز دارین اگر دو والدی هستین با همسرتون صحبت کنین که بخشی از مسئولیت پدری اون مراقبت از نوزادِ اموزشش بدین و اجازه بدین نحوه خوابوندن نوزاد و شیر دادن و یاد بگیره تا وقتی شما میخوابین بدون بیدار کردن شما انجامش بده از پمپ شیر استفاده کنید در بازار موجودِ ذخیره شیرتون و خالی کنید شیر مادر هم میشه مثل شیرخشک گرم کرد سینه تون هم خالی میشهسبک می شین مهم سلامت مادر و نوزادِ نه هیچ فرد دیگه اگر باعقایدتون جور نیست جزو قشر عموم جامعه این رد شین

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست.. نه ! به دیکتاتوری عقب ماندگان فکری ، کاربری کسی رو چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم بنابراین یادآوری کردن بی فایده است

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تا جایی که ممکنه سز کنین

سزارین منظورتونه؟

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست.. نه ! به دیکتاتوری عقب ماندگان فکری ، کاربری کسی رو چک نمی کنم پس یادم نمی مونه کی هستی و قبلا بهم چی گفتیم بنابراین یادآوری کردن بی فایده است

کاش زودتر میدیدم

icon