2777
2789
عنوان

چطوری ب شوهرم بگم که....

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 39 پست

این اتفاق چند وقت به چند وقت میفته؟ حس میکنی رفیق بازه ؟

چی باعث شده که امنیت روانیت رو انقدر آزار بده که به نرفتنش فکر کنی؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

چه عجب!!!

یه تاپیکی پیدا شد که کاربرا نفرت پراکنی نکنن!  

هرکی ادعای آزادی بیان و عقیده کرد، ازش فرار کن.   چون با یه دیکتاتور طرفی که عقاید مخالفشو تکفیر و سرکوب میکنه.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نظرم اینه تا به دنیا اومدن بچه صبوری کن. اگر بعدش با تمام دغدغه‌های بچه اینکارو کرد، اونوقت بهش بگو. شاید اصلا الان داره میره چون میدونه بعد به دنیا اومدن بچه دیگه نمیشه بره. چون واضح نگفتی چند شبه داره اینکارو میکنه نمیشه نظر خاصی داد

اخه نیم ساعت چیه ک پا بندش کنه؟؟ ولگرد نیست نیم ساعت میره درزش و میاد.. اتفاقا مردا هرچی روحیه شون ...

تو بگو ده دیقه 

وقتی خانمش داره اذیت میشه ! 

منم اصلا دوس ندارم ساعت یازده دوازده شب حتی واسه پنج دیقه تنهام بذاره و بره

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
اخه میترسم عادت شه براش

فوقش خودت پا باش باهاش برو پیاده روی ...

ی شب در میون..

چیز بدی نیست ک عادت شه بنظرم سخت میگیری..اون نیم ساعت به کارات برس..

گاهی پیش میاد زن و مردا ساعتها پیش هم هستند ولی فقط جسمشون..و حرفی نمیزنن..

بنظرم بزار بره انرژی بگیره بیاره تو زندگی..چون شوهرت میره ورزش و پیاده روی خدایی نکرده جای بد نمیره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
تو بگو ده دیقه  وقتی خانمش داره اذیت میشه !  منم اصلا دوس ندارم ساعت یازده دوازده شب حتی ...

عزیزم منو شمام ک خانمیم بیرون میریم..من خودمو میگم بهرحال بازار میرم با خواهرش با خواهرم..کلاس میرم..اگر بگه نه ترو فقط بشین کنار من ،چون من اذیتم به عنوان یک انسان حس میکنم تو قفسم..

با اینکه شرعا موطف به اجازه هستم ولی از من دریغ نمیکنه..

___

از نطر روانشناسیم مرد رو اگر بخوای از کار مفید ک توش احساس شادی بکنه بندازی سرکوب میشه و خیلی عواقب داره‌...

من شوهرم ورزشکاره خیلی وقتها باشگاه میره؛اغییرو میبینم..الان ی مدته بخاطر پُرکاری نتونسته بره اعصابش خراب میشه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
عزیزم منو شمام ک خانمیم بیرون میریم..من خودمو میگم بهرحال بازار میرم با خواهرش با خواهرم..کلاس میرم. ...

هر کس نظری متفاوت داره

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
اخه مثلا آخر شب میره.. 12 تا 1...یا 1 تا 1ونیم

کی بره پس؟

روزها که حتما میره سر کار.بعد از کارش میاد با شما که همسرشی کامل وقت میگذرونه غذا میخوره حرف میزنه.یه آخر شبم برای خودش نیم ساعت یه ساعت میره میگرده.حالا اگه سر شب میرفت میگفتی شام نخورد رفت با دوستاش.یا عصر میرفت میگفتی تا از سر کار اومد فوری با دوستاش رفت

در هر صورت چه زن چه مرد و خلاصه هر انسانی نیاز داره هر طوری ک روحیه اش پذیرش داره(البته مجاز)روحیه اش رو تقویت کنه..

شمام همینطور حالا بچه به دنیا اومد سه تایی برید حتما تفریح ..قطعا کمتر میشه تنها رفتنش ولی کامل سعی نکن قطعش کنی چون لابد نیازشه 

اخه مثلا آخر شب میره.. 12 تا 1...یا 1 تا 1ونیم

دقیقا بگو چی باعث نگرانیت میشه

وقتی میخوای یه حرفی رو به همسرت بزنی به درست یا غلط بودن مساله کاری ندارم منظورم هر حرفیه که فکر میکنی چه جوری بهش بگم از خودت این سوالو بپرس که دقیقا چی باعث نگرانیم میشه و فقط همون نگرانی رو به همسرت انتقال بده

مثلا من اگر جای شما بودم میگفتم فلانی جان یه مساله ای هست که فکرمو مشغول خودش کرده و تنها کسی که میتونه این معضل رو از ذهنم پاک کنه و مدیریتش کنه شمایی ولی توی گفتن یا نگفتنش شک دارم

قطعا میپرسه چی شده 

بعد بگو  نمیخوام جوری به نظر برسه که انگار من دوست ندارم تو از زندگی لذت ببری و تفریحات خودت رو داشته باشی من بهت حق میدم که یه تایمی رو برای تفریحات سالم خودت بذاری چون میبینم تو از نیاز ها و خواسته های خانوادت (شما و بچه تون ) نمیزنی و همیشه توی انجام وظایف همسری و در آینده پدری کوتاهی نکردی و نمیکنی و تفاوت زندگی مجردی رو از متاهلی تشخیص میدی و برای به وجود آوردن آرامش برای من هرگز کوتاهی نکردی  ولی مساله ای که هست اینه که نسبت به این پیاده روی ها حس بدی بهم دست میده و واقعا تمام حس امنیتم گرفته میشه و حس خوبی ندارم ممکنه هرگز اتفاق بدی نیفته ولی تا تو برگردی من پر از استرس و نگرانی ام دست خودم نیست ولی هر وقت که میخوای بری من استرس میگیرم و آشوب میشم

تا الان سعی میکردم اینو بروز ندم ولی حالا به این نتیجه رسیدم که اگر قرار باشه این نگرانی رفع بشه لازمه که در جریان قرار بگیری و مساله رو به هر شکلی که صلاح میدونی مدیریت کنی

اگر پیشنهادی خواست میتونی نظر خودت رو بگی 

به نظر من پاشو از تفریحات سالمش نَبُر

اگر اصرار داری فقط ساعتش رو تغییر بده  

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است