2789
عنوان

ناراحتمم

1 بازدید | 13 پست

مادراتون شده بهتون فحش زشت رکیک بدن؟ به من همیشه فحشای خیلی بدبد میده تازه بهم گفت فحش لایقته.

دلم میخواد خیلی زود بمیرم حس میکنم اضافیم فحشای خیلی زشت بهم میگه فقط من

موندم خدا هست یعنی انقدی ناراحتم که خدا پیغمبر رودیگه باور ندارم حتی با وجود اینکه نماز میخونم

رام نشو محکمممم باش

و چشم میدوختم به حضور آفتاب.🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹تنهایی شاید یه راهه ، راهیه تا بی نهایت🌹🌹🌹🌹🌹دلخوش به خدا باش ، چون اگر دلخوش به بنده هاش باشی خدا از طرف همون بندهاش ناامیدت میکنه🌹🌹🌹🌹🌹اندوه ، نیمی از پیری است(امام علی ع )❤️❤️❤️❤️❤️❤️مردها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا باشی و زن ها تو را دوست نخواهند داشت مگر اینکه زیبا نباشی❤️❤️صد قدم اگر به راست برداریم کسی نمیبیند ، هزاران نگاه، منتظر یک خطای ماست🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹رنج یکدیگر را محترم بشمریم ظرفیت روانی و عاطفی هریک از ما متفاوت است❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مادران هیچوقت بد فرزندش رو نمی خواد بگرد تو خودت ببین چه کار بدی کردی

خب چرا فحش یعنی تو رابطه مادر دختر مادر فحش زشت بده به دخترش یعنی اون کاروحله دیگه؟ نمیفهمم

زمونه یه جوری شده که آدم کنترل اعصابش رو زود از دست میده از ته دل نیست باور کن ناراحت نباش

خو آره من خط قرمز فحشه میگم نگو میگه عصبیم میکنی فحشت میدم پس چرا واقعا خو اگه اینجوریه کاش به دنیا نمیومدم

بابا وقتی اینارو میگن آدم ناامید میشه دیگه حس میکنه کسی پشتش نیست بابا هیچکس درک نمیکنه😊

گلدختر الهی بمیرم برات خب صدرصد هیچکس سزاوار این نیست که مدام با فحش و تحقیر باهاش رفتار بشه اینکه انقدر ناراحت و ناامید شدی قابل درکه ولی خودتو نباز هرکسی تو زندگیش ی سختیایی داشته و داره شاید مادرت هم تو کودکیش مدام بهش توهین میشده و اینو یک چیز عادی میدونه ولی اگر میتونی با ی روانشناس هم صحبت کن یا حداقل با هرکسی که باهاش راحتی مثلا پدرت یا...درمیون بزار اصلا به حرفاش توجه نکن هرچی گفت فقط نگاش کن بعد برو به کارات برس اول اخر که متوجه کار بدش میشه ، امیدوارم هرچی زودتر شرایطتت بهتر شه و انقدر موفق شی که اگر به زمان الانت فکر کنی بخاطر اتفاقات خندت بگیره💔