2789
عنوان

عروسی

1 بازدید | 21 پست

آذر عروسی خواهرمه احتمالا خواهر. شوهرش تو مراسم عقدی لباسی پوشیده بود پفش از لباس اون بیشتر بود

از الان میگه استرس اینو دارم امسال خواهر شوهرم بازم همون کارو بکنه

نمیشه رو کارت دعوت نوشت چیزی یا زیاد سمی میشه

خدایی فیلم عقدی خواهرم خیلی داغونه انگاری خواهر شوهره عروسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه گروه خانوادگی بزنین اونم اددد کنین بعد بحث بندازین اونایی که لباس پف دار یا سفید میپوشن تو عروسی دیگران الن بلن انشالله که به خود بگیره

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

ولش کنید همینکه بقیه میفهمن عقده ایه بسشه. روی کارت چیزی ننویسید نهایت به شوهرش به خواهر تشر بزنه با ...

نمیگه شوهرش هیچی نمیگه چندباری میگه از قصد تو اینستا لایک کردم از پستایی در این مورد میگه گفته بردار زشته بدش میاد

چقدر بدم میاد از این افراد

من خودم و مامانم ساده برداشتیم ک مراسم عقدی اون تک باشه دیگه رفتیم تو تا لار دیدم پف دامن اون دوبرابر لباس خواهر منه قشنگ تو رقص چاقو فیلمشو خراب کرده میاد وسط خواهر من میره کنار 😂😂😂😂

من خودم و مامانم ساده برداشتیم ک مراسم عقدی اون تک باشه دیگه رفتیم تو تا لار دیدم پف دامن اون دوبر ...

چه بد چه کاریه واقعا

یک جوری بهش بگین نذارین خراب کنه

ببینین چی میخره

یه گروه خانوادگی بزنین اونم اددد کنین بعد بحث بندازین اونایی که لباس پف دار یا سفید میپوشن تو عروسی ...

مگه همین کارو بکنم خیلی سم بود عقدیش🤣 اون لباس نقره ای رنگ بود خواهر شوهرش سفید 😂

مگه همین کارو بکنم خیلی سم بود عقدیش🤣 اون لباس نقره ای رنگ بود خواهر شوهرش سفید 😂

😐😐😐چه خواهر شوهر سمی

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

نه خیلی زشته. هر کس هر چی دلش میخواد بپوشه. شما حساس نشید

اخه زشته. تو فیلم اگر الان میشد میگفتم فیلم از یک تیکش بفرسته میدیدین این لباس نقره ای داره خواهر شوهره سفید دامن دوبرابر لباس عروس

چه بد چه کاریه واقعا یک جوری بهش بگین نذارین خراب کنه ببینین چی میخره

سر خرید عقدی این باهاشون رفته بود اول دیده لباس چه مدلی خریده روز بعدش رفته یک چیز بهتر تو دید تر خریده