من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
ترسانک جنی یا ترسناک دارک؟ the collector رو ببین اگر میتونی بدون سانسور ببین هیجانی ترسناک بود
من خیلی خوشم اومد ۲سال پیش دیدم ۲شمارس
ولی اسلشره
خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند خداوندا بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد...
من از اون فیلما که یه ادم دیونه قصد کشتن یه نفر رو دارن و ماسک میزنن خیلی بیشتر میترسم ، استرس میگیرم ، از انابل و این چیزا نمیترسم ، ان هم بدم میومد ، فیلمایی که به بچه ها اسیب میزنن تو فیلم یا یه بلایی سر بچه میاد خیلی حالم بد میشه ، سری کانجورینگا هم بعضی هاش خوبه
خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند خداوندا بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد...