2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ترسانک جنی یا ترسناک دارک؟ the collector رو ببین اگر میتونی بدون سانسور ببین هیجانی ترسناک بود

من خیلی خوشم اومد ۲سال پیش دیدم ۲شمارس

ولی اسلشره

خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند خداوندا بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد...

من از اون فیلما که یه ادم دیونه قصد کشتن یه نفر رو دارن و ماسک میزنن خیلی بیشتر میترسم ، استرس میگیرم ، از انابل و این چیزا نمیترسم ، ان هم بدم میومد ، فیلمایی که به بچه ها اسیب میزنن تو فیلم یا یه بلایی سر بچه میاد خیلی حالم بد میشه ، سری کانجورینگا هم بعضی هاش خوبه

خانه جهنمی ۱ و ۲ مخصوصا ۱

شوم ۱ و ۲

سکوت مرگبار یا مطلق

نزول ۱ و ۲

غبرستان حیوانات خانگی نسخه جدیدش

چراغهای خاموش

وحشت در امیتی ویل

امیتی ویل بیداری

جن زدگی در کنتیکت

جن زده آمریکایی

تونل فکر کنم ۲۰۱۱ بود

اینا باحالن من خیلی دوست داشتم

خداوندا.... تو میگفتی كه نامردان بهشتت را نمیبینند, ولی من با دو چشم خویشتن دیدم كه نامردان به از مردان ز خون پاک مردانت هزاران كاخها ساختند خداوندا بیا بنگر بهشت کاخ نامردان را... تو خود گفتی اگر اهـرمن شهوت بر انسان حکم فرماید تو او را با صلیب عصیانت مصلوب خواهی کرد...

درود

Undertone 2025

ترس مبتنی بر صدا

حتما در سکوت شب و با هدفون تماشا کنید

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

بدخیم

نفر بعدی تو هستی

جعبه پرنده

راه فراری نیست

شهری با غروب ترسناک

بگذار وارد شوم نسخه جدیدش

پیش از آنکه بیدار شوم

بیا بازی

وقتی که جنازه ات را تحویل میگیرم

سکوت مطلق یا مرگبار

مثلث

سقوط

آماده باشی یا نه ۱،۲

گوتیکا

آئینه ها ۱ و ۲

راز خانواده ماروبون(عاشق این فیلمم)

مه

مثلث

پولاروید

لازاروس

خانه مومی

جنازت رو تحویل میگیرم

شمارش معکوس

قطع نکن

آماده باشی یا نه

شوم 1 و 2

نزول 1 و 2

نفرین لایورونا

طعمه شیطان

سرزمین ارواح