2789
عنوان

رابطه لانگ

118 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

پارتنر من خونشون شهریه که دانشگاه میرم بعد ما الان بخاطر مجازی شدن کلاسا ۵ ماهه رابطمون لانگ شده تو این مدت من دو بار رفتم اونجا به بهونه آوردن وسایل خوابگاه دیدمش بعد اون هر بار که می خواست بیاد یه اتفاقی افتاد

من موندم ماه دیگه که میخوام برم اتاقو تخلیه کنم برم شب بمونم پیشش یا نه؟

نظر خودت چیه

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم واقعیتش گیجم چون نمی تونستم تصمیم بگیرم گفتم نظرات بقیه رو هم ببینم

به نظرم نکن

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چرا؟

به نظرم بی ارزش میکنی خودتو

عزیزم به شرایط نیست گاهی کسی اگر بخواد میتونه هرکاری بکنهاما اگر ازش شناخت داری و مطمئنی از ته دلش م ...

آخه من مجبورم برم اتاقو تخلیه کنم میگم بد نیست تا اونجا برم بعد نبینمش؟

آخه من مجبورم برم اتاقو تخلیه کنم میگم بد نیست تا اونجا برم بعد نبینمش؟

اگر بفهمه ممکنه ناراحت بشه

اما بازم گفتم

اگر مطمئنی میخواسته بیاد ببیننت و صرفا شرایطش خیلیییی بد بوده که نتونسته بیاد برو پیشش

در غیر اینصورت خودت رو کوچیک کردی

البته نظر منه

اگر بفهمه ممکنه ناراحت بشهاما بازم گفتماگر مطمئنی میخواسته بیاد ببیننت و صرفا شرایطش خیلیییی بد بوده ...

الان کنکور ارشد داره واقعا نمیتونه بیاد یه بارم اسفند میخواست بیاد بخاطر جنگ نتونست بیاد، تابستونم میگه گرمه نمیشه اومد