2789
عنوان

نخ لیف صورت

33 بازدید | 7 پست

دخترا من دو روزه نخ خاردار لیفت صورت انجام دادم صورتم گونه داشت ولی افتاده شده بود خط خندم خیلی مشخص بود خلاصه دکتر گف نخ لیفت رد کن جوون میشی الان خط خندم واقعا پر شده ولی صورتم خیلیییییییییی ورم داره و حس میکنم گونه هام چند برابر شده تورخدا کسی انجام داده راهنمایی کنه

منم میخوام انجام بدم ولی نگفت خار دار

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

روزهای اول آدم شبیه ماهی بادکنکی میشه تا دو سه هفته

کم کم جا میفته ورم میخوابه

مثل وقتی که بخیه میزنی یک جارو ورم میکنه صورت هم همین دیگ

نخ ها داخل شون خار داره

خود تزریق و جانداری نخ هم هست دیگ

نگران نباش وزنش میخوابه طبیعی میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم میخوام انجام بدم ولی نگفت خار دار

من دکترم خیلی خبره ومار بلد خودش میگف تو صورتش پر نخ بدون هیچگونه افتادگی صورتش ولی راسش من راضی نیسم الان دو ردز انجام دادم گونه هام خیلیییی بزرگ ب چشم میان انگار ژل زدی اوقاتم خيلي تلخ میترسم همینجور بمونم رومنمیش برم برون هی میگه ورم ۳تا ورقه اناهیل خوردم دوتا دگزا زدم هنوز بزرگ

روزهای اول آدم شبیه ماهی بادکنکی میشه تا دو سه هفتهکم کم جا میفته ورم میخوابه مثل وقتی که بخیه میزنی ...

یعنی انزیم نزنم ؟آخه من گونه هام از چند سال پیش خیلی کم ژل داش میگم شاید ژل داشته حالا با نخ افتاد توچشم خیلی وحشتناک و بزرگشده میترسم سه تا ورقه اناهیل خوردم ۲ تا دگزا زدم ولی ورم کمنمیش

من دکترم خیلی خبره ومار بلد خودش میگف تو صورتش پر نخ بدون هیچگونه افتادگی صورتش ولی راسش من راضی نیس ...

دکتر منم کارش خوبه چند ساله پیشش میرم گفت ایندفعه بیا نخ مونو کن

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم