2789
عنوان

لعنت به من

32 بازدید | 10 پست

اگهی گذاشتم تو دیوار برا کاشت ناخن

ناخن کارم و مژه و تتو هم میزنم

یکی پیام داد باعجله که بیا سالن و ما دونفریم منم ناهار نخوردم 2رفتم سالن تو این گرماااا نیم ساعت پیش بابام زنگ زد میام دنبالت گفتم نه کار دارم گفت میرم پس خارج شهر کاردارم الان تموم شد کار دوتاش عابر بانک جلو سالنه گفت برم بزنم منم گفتم شمارش هستو و اینا کار خزیم هست بگم چیزی تا نصفه راهو رفتم رفت جلو عابر بعدش هردو فرار کردن من با فکر این که پول دارم پول برنداشتم الان هم گشنمه هم پول اسنپ ندارم کارتمم خونست شده با همراه کارت میزدم که اینم توش پول نیست نشستم رو صندلی گریم گرفته چقدر خسته شده بودم

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🥲 نمیخواد ناراحت شین من یکاری میکنم حالا 😅

دیوونه خونست بخدا هفتاد درصد پول خدماتو قبلش بیعانه بگیر بگو کنسل شد هم نصفشو بک میزنم

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

عزیزم حق داری ناراحت باشی

اونا دزد بودن دیگه یه سالنی میشناسم خواهرم رفته بود موهاشو هایلایت بزنه ۴ تا خانم اومده بودن برای میکاپ و شنیون بعد یکی که آماده شده گفته بوده من میرم بچم گریه میکنه دومی هم رفته اون دوتای دیگه هم به بهونه گرفتن پول از شوهرشون رفته بودن یعنی هر ۴ تا در رفته بودن بی شرفا الان سالنشون که میری اول منشی میاد کارت میکشه بعد راهنماییت میکنن بری مثلا برای کدوم کار کجا

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر