2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چطوری ازش خواستی کارتش پیشت باشه؟خجالت داره آخه

نه که کلا دستم باشه زمانی که لازم دارم بر میدارم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
شما چطوری ازش خواستی کارتش پیشت باشه؟خجالت داره آخه

همه كه مثل من وتو بي زبون نيستن 

منم شوهرم خودش هميشه بهم ميده وگرنه اگه تا ده سالم نده من يكي روم نميشه بگم پول ميخوام

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
۳۵۰ ارایشگاه .و لدازم ارایش و چیزی اگه دلم خواس  ۱۰۰پول دکتر جدا میده . ۲۵۰خرج میوه و تنقلات ...

مگه ارایشگاه چیکار میکنی که هر ماه۳۵۰ استفاده میکنی؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
خیلی زیاد میده انصافا خیلی خیلی

۲۵۰ میوه وتنقلات ک هیچی نممونه ازش ...

۱۰۰ دکتر هم چون توواقدامم هر دوماه ی بار خرج میشه .از ۳۵۰ خودم ۱۰۰ اینا میمونه .یا نگه میدارم طلا میخرم .یا لباسی چیزی خوشم بیاد .ن بابا کجا زیاده ..همش میره واس خرج دیگ 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

من خودم ماهي يك و دويست سود ميگيرم كه البته دست اونه حقوق خودشم هست حالا هفتصد هشتصد ميده بهم ولي بازم اون رو ميگيره خرج ميكنه البته الان چون اوضاع قاراش ميش شده من اعتراضي نميكنم هر چيم كه بخوام وقتي داره با جون و دل ميخره 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
مگه ارایشگاه چیکار میکنی که هر ماه۳۵۰ استفاده میکنی؟

هر ماه ۵۵ اپلاسیون .۱۲  اصلاح.سه ماه ی بار ۵۰ رنگ .هر ماه دوتا لاک ۱۵ .و شاید رژی یا خط چشمی چیزی ...

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
ولی انصافا خوب میده...

اولش فقط ماهی ۳۰۰ بود با کل خرجام ...بیشترش کردم و خرجای اساسیمم با خودش .اره ولی کاش میتونستم نگه دارم از پول .حدودا .هفته اس ۳۰ تومن میوه و سبزی میخوریم .و باقی اون ۱۳۰ تومن میره تنقلات 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉