2789
عنوان

ریزش شدید مو

1 بازدید | 11 پست

خانما به قدری شدید موهام ریزش داره داشت که امروز موهامو خیلی خیلی کوتاه کردم

ناراحت شدم کوتاه کردم ولی گفتم شاید کوتاه کنم بهتر بشه ولی فایده ندارد

موهام خیلی ریزش داره چیکار کنم

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
من پذیرفتم واقعا ارثی هست و هر کار کنم تغییری نداره

نه من ریزش دارم همیشه ولی حدودا سه چهار ماهی هست غیر عادی میریزه دسته ای می ریزه

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم برو عطاری گیاه رزماری بگیر یا خشک شده یا گیاه فرقی نمیکنه با میخک بجوشون ۳۰دیقه بزار به ریشه سرت ماساژ بده هر روز صبح شب روزی دوبار بزار نشورش بزار بمونه روی موهات تا آخر هفته ریزش موهات قطع میشه بعدش دیگه نجوشون شامپو رزماری بگیر و هروقت میری حموم استفاده کن

عزیزم برو عطاری گیاه رزماری بگیر یا خشک شده یا گیاه فرقی نمیکنه با میخک بجوشون ۳۰دیقه بزار به ریشه س ...

خود رزماری رو حساسیت میریزم

ولی به سوال شامپو رزماری خوبه ؟چه مارکی

منم خیلی میریزه ،امسال از بس استرس داشتم تموم موهام ریخته ،یعنی دست میکشم به سرم همینطور مو میاد تو ...

من همیشه وحشتناک میریزه ولی سه چهار ماه که افتضاح میریزه

آزمایش دادید؟

نه ندادم

خب ممکنه هورمون ها دچار تغییر شدن یا غده تیروئید باید بررسی بشه

میرم حتما ولی حوصله نداشتم